• 5 Mart 2023 20:50

Millet ittifakı liderlerinden biri olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortak Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmaya varamamasıyla birlikte 6’lı masadan ayrılması siyaset koridorlarında deprem etkisi yarattı.

Siyasette sıcak günler yaşanırken  Millet ittifakının diğer liderleri çalışmalarına hız kesmeden devam etmiş ve Saadet Partisi Genel Merkezinde 4 Mart Cumartesi günü tekrar biraraya gelmiş ve  ortak aday konusunda nihai kararı vermek için çalışmalarını devam etmişti. 5 lider toplantının ardından ortak bir açıklama yaparak, 6 Mart Pazartesi günü son kez toplanarak ortak adaylarını açıklayacaklarının mesajını da vermişti.

5 liderin ortak adaylarını açıklamasına 24 saatten az bir süre kala CHP’de de hummalı bir çalışma başladı. Partinin İl Başkanlıkları ve Milletvekilleri toplantının ardından saat 17:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Saadet Partisi önünde karşılamak için çalışmalar başlatılarak partililere sms göndermeye başladı.

Partililere sms gönderenler CHP Ankara İl Başkanlığı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, CHP Ankara Milletvekilleri Murat Emir, Nihat Yeşil, Yıldırım Kaya, Gamze Taşçıer ve Levent Gök.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Üç Fidan Çiğli’de Anıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.