11 bin aileye patates yardımı

11 bin aileye patates yardımı
  • 3 Temmuz 2016 09:25

Konak Belediyesi’nin Ödemişli patates üreticisine destek amacıyla satın aldığı 110 ton patates Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Ödemiş Kadın Kooperatifi’nden satın alınan patatesler Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince 10 kilogramlık paketler halinde 11 bin aileye ulaştırıldı. Dağıtımlar Ramazan ayı boyunca muhtarlıklar aracılığıyla mahallelerde gerçekleştirildi.

11 bin aileye patates yardımı

ÇİFTÇİDEN ALINDI VATANDAŞA DAĞITILDI

Ödemişli patates üreticisinin ürününü tarlada bırakmayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına taşıdıklarını söyleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Konak’ta geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. İşsizlik yüzünden çok yoksul ailemiz var.  Bu bayramda sofraları boş kalmasın istedik ve az da olsa bir katkı koyduk. Bu desteği yaparken de patates alımlarını Ödemişli kadınların kurduğu kooperatiften yaptık. Böylece hem üreticimizin ürünü tarlada kalmadı hem de Ödemişli kadınlarımız kazanmış oldu” dedi. Başkan Pekdaş, bolluk, bereket, sağlık, huzur ve barış dileklerinde bulunarak, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.