Utku Gümrükçü yine zirvede!

Utku Gümrükçü yine zirvede!
  • 8 Şubat 2022 11:13

Avrasya Araştırma, 24 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında yapmış olduğu anket çalışmasını kamuoyu ile paylaştı.  Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü  yine liderliğini korudu ve en başarılı Belediye Başkanları anketinde ufak bir farkla ikinciliğe  yerleşti.

Araştırmada 225 bin veri işlendi ve 20 büyükşehir ve bunlara bağlı yerleşim yerlerinde gerçekleşen araştırma sonucuna göre Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü en başarılı ikinci belediye başkanı oldu. En Başarılı 20 Büyükşehir ilçe Belediye Başkanı anketinde kişilere son 3 yılı değerlendirdiğinizde, belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz? Sorusu yöneltildi. Yapılan anket sonucuna göre İzmir’den ilk 20 içerisinde 4 İlçe Belediye Başkanı kendine yer bulurken Başkan Utku Gümrükçü yüzde 62, 8 ile en beğenilen 2. İlçe Belediye Başkanı oldu. Öte yandan Başkan Gümrükçü’nün birinci ile arasında sadece 0,6 gibi ufak bir fark olduğu da gözlerden kaçmadı. İzmirli 4 başkan en beğenilen belediye başkanı anketinde ilk 20’ye girdi Öte yandan ilk 10 içerisinde iki İzmirli Belediye Başkanının olması dikkatlerden kaçmadı.

Çiğli Belediye Başkan Utku Gümrükçü 2’nci, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ise 10’ncu oldu. İlk 20’ye bakıldığında ise sonuçlar şöyle; Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar yüzde 57, 1 ile 10. Sırada yer alırken, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yüzde 56 ile 12’nci, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de yüzde 55, 4 ile 14’ncü sırada yer aldı. Utku Gümrükçü yine zirvede!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Enginar Festivali için geri sayım başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.