“10 YILDIR YAPILAMAYANI YAPACAĞIZ”

“10 YILDIR YAPILAMAYANI YAPACAĞIZ”
  • 29 Mart 2019 16:26

AK Parti Bayraklı Belediyesi Başkan Adayı Aslan, kentsel dönüşüm ve istihdam yaratma konusunun öncelikleri olduğuna dikkat çekerek, “Bayraklı’da en büyük sıkıntı yol, kanalizasyon, sosyal tesis, park ve bahçelerin yetersiz olması… Biz geldiğimizde 10 yıldır yapılamayan kentsel dönüşümü başlatmayı hedefliyoruz. Kentsel dönüşüm sonucunda yollar, caddeler, sokaklar genişleyecek, yeşil alan ve parklar artacak.” şeklinde konuştu.

BAYRAKLI HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan hizmet etmeye hazır olduklarını belirterek, 1 Nisan’da Bayraklı’nın hizmet belediyeciliği ile tanışacağını açıkladı.
31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarına devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Bayraklı’da değişimin bu sene gerçekleşeceğinin altını çizerek, Bayraklı’ya hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi."10 YILDIR YAPILAMAYANI YAPACAĞIZ"

PROJELERİMİZ BAYRAKLI’YI UÇURACAK
Bayraklı’mızı gönül belediyeciliği ile tanıştırmaya çok az kaldı diyerek sözlerine başlayan Ali Aslan “Biz 11 başlık altında, projelerimizi hazırladık. Hepsinin altı dolu. Yaklaşık 150 mimar ve mühendisin hazırladığı verilerle hazırlandı. Hepsi birbirinden değerli projeler. Bayraklı’yı marka kent yapacak projeler bunlar. İzmir’i Nihat Zeybekci ile dünya şehri yapacağız. Yıllardır geriye giden Bayraklı bu projelerimiz ile değer kazanacak. Bayraklı’nın şuanda kimliği yok. Kenar mahalle gecekondu mahallesi diye bakıyorlar. Şuan ki zihniyet hep yarım iş yapmaya alışmış.” Dedi.

ÖZKANLAR’A SÖZÜMÜZ SÖZ
Çok büyük bir sorun haline gelen Özkanlar Pazarını tekrar hizmete açacağız diyen Aslan, ” Gerekli görüşmeleri yaptık; biz geldiğimizde Özkanlar’da sorun kalmayacak. Pazar yerinin orijinal yerinde çok katlı pazar yeri yapacağız. Bodrum katı otopark olacak. Mimarisiyle bölgeye yakışır bir pazar yeri olacak. Haşim İşcan Caddesi’ni sevgi yolu yapmak gibi bir projemiz var. Trafik sorununu çözdükten sonra burayı bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Haşim İşcan Caddesi, Mavişehir ve Bostanlı’nın önüne geçebilir ama sahip çıkılmadığı için şimdiye kadar öksüz kaldı.” açıklamasını yaptı.

“10 YILDIR YAPILAMAYANI YAPACAĞIZ”
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediyesi Başkan Adayı Aslan, kentsel dönüşüm ve istihdam yaratma konusunun öncelikleri olduğuna dikkat çekerek, “Bayraklı’da en büyük sıkıntı yol, kanalizasyon, sosyal tesis, park ve bahçelerin yetersiz olması… Biz geldiğimizde 10 yıldır yapılamayan kentsel dönüşümü başlatmayı hedefliyoruz. Kentsel dönüşüm sonucunda yollar, caddeler, sokaklar genişleyecek, yeşil alan ve parklar artacak.” şeklinde konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in geleneksel festivaliyle Bayındır’da yine çiçekler açtı 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.