Yiğit’ten Muhtarlara bayram öncesi ziyaret

Yiğit’ten Muhtarlara bayram öncesi ziyaret
  • 14 Haziran 2024 11:20

 

Kurban Bayramı öncesi mahalle muhtarlarını ziyaret eden Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, öncelikli hedefinin “Daha temiz bir Balçova” olduğunu söyledi. 6 ay içerisinde temizlik seviyesini artıracaklarını ifade eden Yiğit, ilçedeki parkları da daha bakımlı hale getireceklerini kaydetti.

Sırasıyla Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hakan Özsoy, Çetin Emeç Mahallesi Muhtarı Recep Pervanlar, Teleferik Mahallesi Muhtarı Necmi Geçim, Onur Mahallesi Muhtarı Hamit İhsan Tanes, Korutürk Mahallesi Muhtarı Binnur Özsucu, İnciraltı Mahallesi Muhtarı Selda Güler, Bahçelerarası Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu ve Eğitim Mahallesi Muhtarı Sami Koçyiğit’i ziyaret eden Yiğit, hem sorunları dinledi, hem de Balçova için yapacaklarını anlattı. Konteyner yıkama aracını devreye soktuklarını, yeni konteynerler alınacağını da belirten Yiğit, “Balçovalı hemşerilerim temizliğin 6 ay içerisinde iyileştiğini görecekler. Ayrıca parklarımızı daha bakımlı, daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun için gerekli tüm hazırlıkları yaptık, yapıyoruz. Ayrıca ilaçlama ekiplerimiz de tüm mahallelerimizde yaz boyunca ilaçlama yapacaklar.

 

Biz vatandaşlarımızdan özellikle sivrisinek larvalarının üreme alanları olan su birikintisi oluşan alanlarla ilgili önlem almalarını istiyoruz. Birlikte mücadele edersek sivrisinek sıkıntısı yaşamayız” diye konuştu. Muhtarlarla çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekleyen Yiğit, belli aralıklarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını paylaşmak istediğini dile getirdi.   Yiğit'ten Muhtarlara bayram öncesi ziyaretYiğit'ten Muhtarlara bayram öncesi ziyaret

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da hayat her yaşta güzel!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.