Yaptık İşte Bir Şeyler’ oyunu Torbalı’da sergilendi

Yaptık İşte Bir Şeyler’ oyunu Torbalı’da sergilendi
  • 21 Haziran 2019 13:11
  • A+
    A-

İzmir Sanatsal Faaliyetler Derneği tarafından hazırlanan, İbrahim Coşkun tarafından yönetilen ‘Yaptık İşte Bir Şeyler’ isimli tiyatro oyunu Torbalı’da oynandı.

Torbalı Belediyesi, İzmir Sanatsal Faaliyetler Derneği ile birlikte dün akşam güzel bir tiyatro gösterisine imza attı. İzmir Sanatsal Faaliyetler Derneği tarafından hazırlanan, İbrahim Coşkun tarafından yönetilen ‘Yaptık İşte Bir Şeyler’ isimli tiyatro oyunu BKM’de sergilendi. Yoğun izleyici kitlesinin olduğu tiyatro oyunu müzik ve danslarıyla izleyicilerin dikkatini üstüne çekti. Ücretsiz olan tiyatro gösterisi ayakta alkışlanırken, güncel ve gündeme dair sivri dokunuşlar sık sık alkış aldı. Müzikal tadındaki gösteri için 7 aydır hazırlandıklarını ifade eden Yönetmen İbrahim Coşkun, Torbalı seyircisine teşekkür etti.

Yaptık İşte Bir Şeyler’ oyunu Torbalı’da sergilendi

TEKİN: ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Yaptık İşte Bir Şeyler’ oyunu Torbalı’da sergilendi

7 aylık bir emeğin sonunda 6. gösteriyi Torbalı’da gerçekleştirdiklerini ifade eden oyuncular gösteri sonunda ayakta alkışlandı. Çeşitli konulardaki eleştirileri ile sık sık alkış alan oyunu Torbalılılarla buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, “Torbalı’da sosyal ve kültürel alanda çalışmalarımız sürüyor. Önceki gün de bir resim sergisi açılışımız gerçekleşmişti. Halk konserleri, korolar ve tiyatro gösterilerini Torbalı halkıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Vatandaşların sanatı takip etmesi, ilgi duyması bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da Kadın Buluşmaları’na ilgi büyüyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.