Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
  • 17 Ağustos 2024 00:18

Karşıyaka ve Bayraklı bölgesinde devam eden yangınların kontrol altına alınması için İzmir İtfaiyesi başta olmak üzere belediyemizin tüm birimleri, 700’ün üzerinde personelimiz, yüzlerce aracımızla ile sahadayız. Rüzgarın hızının artması riskine karşı teyakkuzdayız.Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Örnekköy TOKİ konutlarında 10 katlı bir binanın çatısı ve üst katı sıçrayan kozalak nedeniyle alev aldı. Ekiplerimiz hemen binayı tahliye etti ve yangını söndürdü. Yangından etkilenen bölgeyi ziyaret ederek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dinledik. Evlerine giremeyen yurttaşlarımız için Zühtü Işıl Spor Salonu’nu açtık. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız kumanya ve içecek desteği sağlıyor. Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Yangını kontrol altına almak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Bu gurur tüm Menemenli hemşehrilerimin”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.