Kocaoğlu’na en yakın Başkandan Kılıçdaroğlu ziyareti

Kocaoğlu’na en yakın Başkandan Kılıçdaroğlu ziyareti
  • 13 Ağustos 2018 11:36

GAZETE EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kocaoğlu’na en yakın belediye başkanı olarak nitelendirilen Selvitopu’nun ziyareti imza süreci sonrası Kocaoğlu ile Selvitopu arasında iplerin koptuğu şeklinde yorumlandı.

Selvitopu’nun desteklediği Karabağlar ilçe başkanı ve Kurultay delegesi Ali İhsan Yıldız da imza vermemiş, Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasında bulunmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Selvitopu ayrıca, yapımı tamamlanan Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin açılışına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etti. Güncel konular ve değerlendirmelerin ele alındığı ziyarette, Başkan SelvitopuKarabağlar Belediyesi’nin ilçede tamamlamış olduğu çalışmaları ve projeleri bir kitapçık içinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sundu.

Kocaoğlu'na en yakın Başkandan Kılıçdaroğlu ziyareti

AÇILIŞA DAVET ETTİ

Yapımı tamamlanan ve ilçede örnek bir bina olarak gösterilen Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin 270 kız öğrenciye ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Selvitopu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu açılışa davet ederek kendisini Karabağlar’da ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da verdiği bilgiler için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da sahipsiz can dostları için önemli iş birliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.