Kınık’ta konsere yoğun ilgi

Kınık’ta konsere yoğun ilgi
  • 20 Ocak 2023 14:03
  • A+
    A-
Kınık Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu “şarkılar bizi söyler, biz de şarkı söyleriz” projesi kapsamında ilk konserini verdi.
Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediyesi ve Kınık Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen programda, Kınık Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Müzik Öğretmeni ve Koro Şefi koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren koristler, kulakların pasını sildi.
Konser, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, ilçe protokolü ve Kınıklı sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Türk Sanat Müziğinin farklı makamlarda 15 güzide eserini seslendiren koroya, dinleyiciler konser boyunca eşlik etti.
Kültür ve Sanat etkinliklerinin ivme kazandığı ilçede büyük beğeni toplayan ‘Şarkılar bizi söyler, biz de şarkı söyler’ konseri izleyenlerden yoğun alkış aldı.
Bu haber ilgini çekebilir ->  MERYEM ANA EVİ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR: ADALETE İNANANLAR KAZANACAK!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.