Karşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştu

Karşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştu
  • 9 Ekim 2024 10:33

Göreve geldiklerinden bu yana alanlarda aktif olarak çalışan CHP Karşıyaka kadın Kolları Karşıyakalı kadınlar için, Mavişehir Taypark’ta “Yaza Veda Çayı” düzenledi.

Ekinliğin açış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Safigül Çalışkanelli,  amaçlarının sadece eğlenmek olmadığını, etkinlikten elde edilecek gelirle yaklaşan kış aylarında ihtiyacı olan çocuklara kışlık giysi sağlamayı amaçladıklarını belirterek “Her gün yeni bir acıya uyandığımız şu günlerde acıya kısa bir mola verip umudu tazelemek gerek bugün öyle bir gün olsun” dedi.Karşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştu

Partili kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’da katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Yıldız Ünsal, son günlerde iyice çoğalan kadın cinayetleri ve çocuk tacizlerine değinerek kadına uygulanan şiddetten kurtulabilmenin tek yolunun kadınların mücadelesi ve güç birliği  ile olacağını belirtti.

KARSAV Halk Oyunları ekibinin muhteşem bir zeybek gösterisi yaptığı etkinlikte genç müzisyen Çınar Ekmekçi’de kemanı ve klavyesi ile renk kattı. Karşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştuKarşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştu  Karşıyakalı kadınlar “yaza veda” çayında buluştu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırık Saçlar Özgürlüğe Torbalı’da yürüdü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.