İyi Parti İzmir İl Başkanı, İthal Aday Eleştirilerine Yanıt Verdi: “İzmir’de karşılığı var”

İyi Parti İzmir İl Başkanı, İthal Aday Eleştirilerine Yanıt Verdi: “İzmir’de karşılığı var”
  • 22 Mayıs 2018 11:56

 

Selcan Şerifaki

Önceki gün partilerin vekil adayları belirlendi. Vekil aday listelerinin açıklanmasının ardından İyi Parti İzmir İl Başkanlığı gövde gösterisine hazırlanıyor. İyi Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, tüm adayların katılmasını planladıkları aday tanıtım toplantısı için hazırlıklara başladıklarını dile getirerek, Gazete Ege’ye hazırlıklarıyla ilgili bilgiler verdi.

İl Başkanı Ükünç, “İzmir’de düzenleyeceğimiz aday tanıtım toplantısını Cuma gününe yetiştirmeye çalışıyoruz.  Yeriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Parti dışında bir mekânda yapmayı düşünüyoruz. Tüm vekillerin olmasını istediğimiz bir toplantı yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle Cuma gününü belirledik. Tüm adaylarımızı bu toplantıyla basına tanıtmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN LİSTESİNİN İZMİR’DE KARŞILIĞI VAR”

Ükünç, aday listesinde birbirinden önemli isimlerin yer aldığının altını çizerek, “Biz teşkilat olarak listelerden gayet memnunuz. Hem genel siyaset yapan tecrübeli insanların olduğu hem teşkilattan isimlerin olduğu hem de teşkilat dışındaki arkadaşlarımızın ciddi anlamda katkı koyabileceklerini düşünüyorum listeye. İzmir’de karşılık bulacağını düşünüyorum. Başarılı olmamız için hedeflediğimiz çıtaya ulaşabilmemiz için çok iyi bir liste olduğunu düşünüyorum. İzmir kamuoyunda ve İzmir seçmeninde karşılığının olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Ükünç, İzmir’deki iddialarını bu sözlerle sürdürdü: “Bizim seçimlerle ilgili tahminden öte hedefimiz var.  Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak, hem de parti olarak İzmir’de 1. Parti olmak hedefimiz. Başından beri İzmir’de 1. Parti olacağımızı iddia ediyoruz”

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP’li Bakan’dan valiler kararnamesi tepkisi: “Parti devletin somutlaşmış hali”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.