İlkay Çiçek Menderes’i unuttu, büyükşehir başkanlığına gözünü dikti!

İlkay Çiçek Menderes’i unuttu, büyükşehir başkanlığına gözünü dikti!
  • 3 Eylül 2024 13:07

Menderes’in yeni belediye başkanı İlkay Çiçek, İzmir Büyükşehir Belediyesine başkan olma mesajı verdi.

31 Mart seçimleri sonrası seçimi kazanan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, yeni başkanlığını unuttu, Büyükşehir için ince mesajlar verdi.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda vatandaş ile olan sohbeti dikkat çekti. Vatandaş Çiçek’e, ‘Sizi büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz’ ifadelerini kullandığı, Başkan Çiçek’in ise cevap olarak, “Sağ olsun, teşekkür ederim. Biz bir Menderes’i ilk önce güzel yerlere getirelim. Ondan sonra nasip, her şey olur” dediği görülüyor.

O konuşmaların yer aldığı video ise hem Menderes Belediyesi’nin hem de Başkan İlkay Çiçek’in sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Menderes Gece Pazarı’nda esnaf ziyareti sırasında Başkan Çiçek’e ‘Sizi büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz’ ifadeleri sonrasında Başkan’ın ise “Sağ olsun, teşekkür ederim. Biz bir Menderes’i ilk önce güzel yerlere getirelim. Ondan sonra nasip, her şey olur” cevabını vermesi ve videoya özellikle bu kısmın da eklenmesi üzerine adaylığa sıcak baktığı ima edildi.

2024 yerel seçimlerinin ardından bir sonraki yerel seçimlerde Çiçek’in aday olmak istediği ön görülürken konuyla ilgili Başkan Çiçek’ten henüz bir açıklama gelmedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da başkan Görkem Duman, mahallelerdeki ziyaretlerine devam ediyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.