Flaş iddia! O ayakkabı mağazasında müşteriye dayak

Flaş iddia! O ayakkabı mağazasında müşteriye dayak
  • 2 Haziran 2019 19:20
  • A+
    A-

İzmir’in ünlü ayakkabı mağazası Kemal Tanca’da, aldığı ayakkabıyı iade etmeye çalışan, AK Parti Bayraklı eski gençlik kolları başkanı Murat Kurt, mağaza çalışanı dört kişi tarafından eşinin ve 4 aylık çocuğunun yanında darp edildi.

İzmir’in ve Türkiye’nin ünlü ayakkabı mağazası Kemal Tanca’ya gelen müşteri, dayak yediği iddiasıyla şikayette bulundu. AK Parti Bayraklı eski gençlik kolları başkanı Murat Kurt, Westpark AVM içinde bulunan Kemal Tanca mağazasına, aldığı ayakkabıyı değiştirmek için geldi. Yanında eşi ve 4 aylık çocuğuyla birlikte gelen Kurt, ayakkabıdan memnun olmadığını belirterek değişim yapılmasını istedi.

Flaş iddia! O ayakkabı mağazasında müşteriye dayak

Mağaza çalışanları, değişimi neden istediğini sordukları müşteri Murat Kurt ile tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesiyle Murat Kurt’un iddiasına göre ünlü mağazada çalışan 4 kişi, Kurt’u eşi ve 4 aylık çocuğunun gözleri önünde darp ettiler.

Flaş iddia! O ayakkabı mağazasında müşteriye dayak

Olaydan sonra, polisi ve avukatını arayan Murat Kurt, ailesinin yanında, ayakkabı değişimi yapmayıp, darp eden mağaza çalışanlarından şikâyetçi oldu. AK Parti Bayraklı eski ilçe başkanı Avukat Yakup Gülcan, bir dönem partide birlikte görev yaptığı ve müvekkili Murat Kurt’un sıradan bir mağazada, sıradan bir olay yaşamadığını, yasal olarak müvekkilinin ve ailesinin haklarını koruyacaklarını, sürecin hukuki takipçisi olacaklarını belirtti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da gençler için sürdürülebilir gelecek eğitimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.