CHP LAİKLİK İÇİN EL ELE

CHP LAİKLİK İÇİN EL ELE
  • 3 Mayıs 2016 14:19
  • A+
    A-

CHP İzmir Örgütü, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın “Yeni anayasada laiklik olmamalı” sözlerini protesto için bir eylem planı hazırladı. Örgütün tüm organlarından gelen sert tepki açıklamalarının ardından partililer alana iniyor!

CHP İl Örgütü 5 Mayıs Perşembe günü İzmir Körfezi’nin 7 noktasında laiklik zinciri oluşturarak TBMM Başkan Kahraman’ı protesto edecek.

una göre; Üçkuyular’dan Narlıdere’ye uzanacak eylemde, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova Örgütleri Üçkuyular Feribot ve Göztepe Vapur İskelesi’nde, Karabağlar, Gaziemir ve Konak Örgütleri Göztepe Vapur İskelesi ve Konak Pier’de, Konak ve Buca Örgütleri Konak Pier ve Alsancak Limanı’nda, Bayraklı ve Bornova Örgütleri Turan Adası ve Meles’te, Karşıyaka, Çiğli ve Menemen Örgütleri de Alaybey ve Mavişehir’de bir araya gelerek zincir oluşturacak. ‘El ele ver, laikliğe sahip çık’ sloganıyla yola çıkan protesto Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak.

CHP LAİKLİK İÇİN EL ELE
Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da yol çalışmaları kar-kış dinlemiyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.