CHP İzmir Startı Verdi

CHP İzmir Startı Verdi
  • 9 Şubat 2017 15:06

Referandum startını veren CHP İzmir’de çalışmalar Menderes’ten başladı. İl başkanı Asuman Ali Güven,Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve il yöneticileri Menderes’in ardından Torbalı’ya geçerek çalışmalarını sürdürdüler. CHP’lilerin üçüncü durağı ise Ödemiş oldu.

Yüzlerce partili ve yurttaşın katıldığı toplantılarda İl Başkanı Asuman Ali Güven “Bu anayasa çok kötü. Hükümet anayasanın içeriğini konuşmuyor. Anayasanın içeriğini anlatırsak ‘hayır’ çıkacak. Önümüze koyulan anayasa 80 milyon yurttaşımıza yakışmıyor. Anayasa yürütmeyi, hukuku yok sayıyor. İzmir, Atatürk’ün bize emaneti. Biz Anadolu’ya olan sorumluluğumuzun farkındayız. Referandumda ‘hayır’ çıkartacağız” ifadelerini kullandı.
CHP İzmir Startı Verdi
“Demokrasi Evi Tutun”

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise yaptığı konuşmada “AKP iktidarı yorulmuştur. Referandumdan ‘hayır’ çıkarsa bu ülkenin yararına olacaktır. ‘Hayır’ ülkeye nefes aldıracaktır. Referandum parti meselesi değildir. İlçe başkanlıkları ‘demokrasi evi’ tutsun. İnsan hakları, hukuk için ‘hayır’ konuşulsun.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta imzalar eşitlik için atıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.