Cemil Tugay Paylaştı ; “Sadece Temizlik”

Cemil Tugay Paylaştı ; “Sadece Temizlik”
  • 29 Ağustos 2024 21:09

Cemil Tugay Paylaştı ; “Sadece Temizlik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Bornova 9 Eylül Şehitliği Abidesi’ne Büyük Temizlik

31 Mart seçimlerinin ardından göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediyenin temizlik işleri ekibinin yeni bir çalışmasını sosyal medya hesabından paylaştı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Bornova’da bulunan 9 Eylül Şehitliği Abidesi’nin temizliği için harekete geçti. Yıllardır kir içinde kalmış olan anıt, belediye çalışanlarının büyük özverisiyle temizlenerek adeta yeniden inşa edilmiş gibi bir görünüme kavuştu.
Cemil Tugay Paylaştı ; "Sadece Temizlik"
İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümüne sayılı günler kala, adını bu tarihi günden alan Bornova 9 Eylül Şehitliği Abidesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizlenerek yepyeni bir görünüm kazandı.
Başkan Tugay, temizlik çalışmasına ait video paylaşımını “Sadece Temizlik” başlığıyla başlattı ve temizliğin tamamlanmasının ardından abideyi “Sonuç” adıyla tertemiz haliyle duyurdu.
Cemil Tugay Paylaştı ; "Sadece Temizlik"

Temizlik Videosunu izlemek İçin Tıklayınız…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.