Buca’da dayanışmaya bir destek de CHP’li kadınlardan geldi

Buca’da dayanışmaya bir destek de CHP’li kadınlardan geldi
  • 15 Ekim 2024 18:47
Buca’da dayanışmayı büyüten CHP’li kadınlar, bağış arazisine 8 bin fide dikti
Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Örgütü Kadın Kolları, Buca’da dayanışmaya destek vermek için Buca Belediyesi’ne bağışlanan tarım arazisinde tüm gün çalışarak 8 bin fideyi toprakla buluşturdu. Mevsim sebzelerinden oluşan fideler, hasadın hemen ardından Buca Belediye Lokantası’nda vatandaşlara sunulacak. Buca’da dayanışmaya bir destek de CHP’li kadınlardan geldi
Buca Belediyesi’nin, ilçede alım güçlüğü çeken vatandaşlar ve öğrenciler için hayata geçirdiği Belediye Lokantası çalışmalarını sürdürürken, Bucalı hayırsever bir aile dayanışmaya destek olmak için, geçtiğimiz aylarda Kaynaklar’da bulunan kendilerine ait bir araziyi belediyeye bağışladı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın talimatıyla arazinin toprak analizleri ve bakımı yapılarak üretime uygun hale getirildi.
Buca’da dayanışmaya bir destek de CHP’li kadınlardan geldi
8 BİN FİDE EKİLDİ
Dayanışmaya destek olmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri,  66 bin metrekarelik tarlada mevsim fidelerini toprakla buluşturdu. Karnabahar, brokoli, beyaz lahana, kırmızı lahana, kereviz, marul ve pırasadan oluşan 8 bin fideyi eken kadınlar, dayanışmaya omuz vermekten çok mutlu olduklarını ifade etti. Bir ay sonra yapılacak hasadın ardından sebzeler Belediye Lokantası aracılığıyla Bucalılara ulaştırılacak.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı'da Şehit Ümit Boz Spor Tesisi yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.