Bornova Belediyesi’nde bayramlaşma

Bornova Belediyesi’nde bayramlaşma
  • 15 Haziran 2024 09:08

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde tüm mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Güne erken saatte göreve başlayan Temizlik, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyelerindeki işçileri ziyaret ederek ilk vardiyaları öncesinde bayramlaşan Başkan Eşki, Nevzat Kavalar Kültür Merkezi’nde ise tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Son mesai gününde çalışanlarla tek tek sohbet eden Başkan Eşki, bolca hatıra fotoğrafı da çekindi.

Bornova Belediyesi’nde bayramlaşma

Marka değeri yüksek Bornova

Törende bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Marka değeri yüksek bir kenti oluşturmak istiyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Çok güçlü ve güzel bir kadromuz var. Birkaç yıl içinde bu hedefimizin temellerini atacağımıza inanıyorum” dedi.

Bornova Belediyesi’nde bayramlaşma

 

Tüm Bornova Belediyesi çalışanlarına aileleriyle birlikte neşe ve sağlık içinde geçirecekleri bir bayram dileyen Başkan Eşki, “Bu bayramın Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine saldırıların olmadığı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay orman işçisi Serkan Topkaya'nın  cenazesine katıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.