Belediye Başkanı’ndan işçiye tokat

Belediye Başkanı’ndan işçiye tokat
  • 8 Kasım 2018 13:04
  • A+
    A-

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, işçilerle toplantı yaptığı sırada işçilerden birini sosyal medya hesabında maaşını alamadığını yazdığı için tokatladı.

A+A-

Görgü tanıklarının anlattığına göre olay şöyle gelişti. Dün sabah saatlerinde işçilere yönelik bir kahvaltı düzenleyen Başkan Acar, kahvaltı sonrasında işçilerden sorunlarını anlatmalarını istedi. İşçilerden Yunus Narin sorununu anlatmak için Başkan Acar’ın yanına giderek konuşmaya başladı.

Belediye Başkanı'ndan işçiye tokat

İşçiye adını soran Acar, Yunus Narin cevabını alınca “ sen şu sosyal medya da maaş alamadığını yazan işçi misin” diyerek Narin’e tokat attı. Serkan Acar’ın ikinci tokadı yanlarında bulunan bir başka işçi tarafından kolu tutularak engellendi. Bu sırada Acar’ın yanında bulunan Acar’ın şoförü işçi Yunus Narin’in önce başına vurdu sonra da boğazını sıkarak sürüklemeye başladı ve darp etti. Çevrede bulunan işçiler olaya müdahale ederek, Narin’i kurtardılar.

Belediye Başkanı'ndan işçiye tokat

Olaydan sonra darp raporu alan ve savcılığa şikayette bulunan Yunus Narin’in avukatı Ercan İme, müvekkiline yapılan saldırı için gerekli resmi şikayetleri yaptıklarını söyledi. Aliağa da bulunan sendika ve sivil toplum örgütleri Cuma günü saldırıyı kınamak için bir araya gelerek basın açıklaması yapma kararı aldı.

Aliağa Belediyesi’nden ise haberin yazıldığı saate kadar bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demokrat Gazete

Bu haber ilgini çekebilir ->  Altın Bilezik İstihdam Merkezi’ne büyük ilgi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.