“Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız”

“Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız”
  • 14 Mart 2023 11:00

Sanatçı Armağan Çağlayan’dan İzmir Büyükşehir Belediyesine zehir zemberek paylaşım. “Armağan Çağlayan ile size Anlatacaklarım var” gösterisi, geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gösterildi. Gösteriye çıkan Çağlayan şok yaşadı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çağlayan, ” İzmir Büyükşehir Belediyesi “Size Anlatacakları var” gösterisini satın aldı. Biletler 45 saniyede bitti. İnstagramdan milyon “hakarete” uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80, bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim. ifadelerine yer verdi.

"Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“BECEREMEDİĞİNİZ İŞİ YAPMAYACAKSINIZ”
Geçtiğimiz Ocak ayında göreve atanan Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı Ceren Umay ile de yaşadıkları talihsiz diyaloğu sosyal medya üzerinden aktaran Sanatçı armağan Çağlayan, ” Oyun bittikten sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp, bana bağırmaya başladı. Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz dedim. Bunun üzerine beraber çözüm bulalım sisteme dedi. Ben de sisteme çözüm bulmakla ben sorumlu değilim. Hem işinizi düzgün yapmıyorsunuz, hem de bana bağırıyorsunuz dedim. Ben instagramdan biletler bittiği için milyon hakarete uğradım, hemde siz bana sesinizi yükseltiyorsunuz dedim. Ve bende sesimi yükselttim” açıklamasında bulundu.

"Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LİYAKAT! LİYAKAT! LİYAKAT!
Sanatçı Armağan Çağlayan yaşadıklarının devamını şöyle anlattı. “Bu arada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Ceren hanım sekreteri aracılığıyla, yarın görüşebiliriz dedi. Artık size ihtiyacımız yok Ceren hanım, ne size, ne belediyeye. İşinizi doğru yapın herkese yeter! Sizde o koltukta işinizi doğru yaparak oturabilirsiniz. Liyakatsiz insan zor, hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın” dedi.

"Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız"

 

 

 

 

 

 

 

 

“TUNÇ BAŞKANA BİLDİRİN”
Öte yandan Sanata ve Sanatçıya verdiği önemle hep ön plana çıkan ve İzmir’in sanatla harmanlanmasını sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, A takımının bir sanatçıya bu yaklaşımda bulunmasına tepkisiz kalmayacağının altını çizen sosyal medya takipçileri, Çağlayan’a konuyu Başkan Soyer’e bildirmesi gerektiği yönünde yorumlar yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da tiyatronun yeni yıldızları yetişecek

"Beceremediğiniz işi yapmayacaksınız"

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.