BAYRAM TATİLİNDE EFES SELÇUK BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

BAYRAM TATİLİNDE EFES SELÇUK BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
  • 21 Haziran 2024 09:59

Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tatilini otel bölgelerin yoğun olduğu plajlarda geçiren misafirlerin rahat edebilmeleri ve daha temiz bir kent için bayram süresince planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca yaşanan yoğunluk nedeniyle sahillerde meydana gelen çöp yığınlarını toplamak için ekstra mesai yaptı. Özellikle Pamucak ve Pananos sahilleri ile Zeytinköy’de bulunan Kazangöl’de tatilcilerin artan sayısıyla birlikte çöp miktarında da gözle görülür bir artış yaşandı.

GÜNLÜK 150 TON ÇÖP TOPLANDI

Bayram tatili boyunca, Efes Selçuk’ta günlük olarak toplanan çöp miktarı yaklaşık 60 tondan, 150 tona çıktı. Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu artışı karşılayabilmek için sahil boyunca temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; “Bayram süresince yaşanan yoğunluktan dolayı sahillerde toplanan çöp miktarında ciddi bir artış yaşandı. Bu nedenle ekiplerimiz, sahillerimizi temiz tutmak için gece gündüz demeden çalıştı. Ancak, vatandaşlarımızdan da çevreye karşı daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” açıklamasında bulundular.

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Efes Selçuk’un doğal güzelliklerini korumak ve halkımızın temiz bir çevrede tatil yapmasını sağlamak bizim önceliğimizdir. Bu nedenle temizlik ekiplerimiz, bayram tatili boyunca yoğun bir çalışma temposu içerisindeydi. Halkımızın ve misafirlerimizin temiz bir ortamda tatillerini yapmaları için özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’nın yeşil cenneti ‘Yamanlar Gençlik Merkezi’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.