Başkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik etti

Başkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik etti
  • 3 Haziran 2025 14:56
  • A+
    A-

 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Spil Dağı’nda düzenlenen Karadenizliler Yayla Şenliği’ne katılarak vatandaşlarla horon oynayıp sohbet etti. Karadeniz kültürüne ve toplumsal dayanışmaya verdiği önemi vurgulayan Eşki, İzmir Gümüşhaneliler Derneği Genel Kurulu’nda da birlik mesajları verdi.

 

Başkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik etti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Karadenizliler derneklerinin birlikte düzenlediği, Bornova Belediyesi’nin de destek verdiği “Karadenizliler Spil Sis Dağı Yayla Şenliği”ne katıldı. Etkinlikte vatandaşlarla buluşan Başkan Eşki, horon oynadı, sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirerek şenliğe renk kattı.

Başkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik etti

Başkan Eşki: “Karadenizliler güzelliği gittikleri her yere taşıyor”

Etkinlikte konuşan Başkan Eşki, “Burada sizlerle beraber olup vakit geçirmek, horon etmek, döner yemek benim için büyük mutluluk. Dilerim bu etkinliklerin devamı gelir. Biz bunun için üzerimize düşen, elimizden gelen neyse yapmaya çalışacağız. Türkiye’de her yer çok güzel, Karadeniz bir başka güzel. Karadenizliler de ayrı güzel ve gittikleri her yere güzellik katıyorlar. Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine güç katıyorlar. O yüzden bu etkinlikleri her yerde, daha çok ve daha geniş katılımla yapmalıyız” dedi.

 

Karadeniz kültürüne bir destek de genel kurulda

Başkan Eşki, aynı gün İzmir Gümüşhaneliler Dayanışma ve Kültür Derneği’nin genel kurul toplantısına da katılarak Karadenizlilerle dayanışma mesajını yineledi.

 Başkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik ettiBaşkan Eşki Karadeniz rüzgarına eşlik etti

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir'de grev sona erdi! En düşük maaş 66 bin lira oldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.