Balçova’da Gaziler masası kurulacak

Balçova’da Gaziler masası kurulacak
  • 6 Eylül 2024 11:15

 

İzmir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Orhan Aydın, Balçova’da yaşayan gazilerle birlikte Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’i ziyaret etti. Başkan Yiğit, belediyede gazilerin taleplerine yanıt verecek ve sorunlarına çözüm olacak bir masa kurulacağını belirterek, “Bizler de o masanın gönüllü birer üyesi olacağız. Her zaman sizlerin her sorununda yanınızda olacak, çözümü için elimizden geleni yapacağız. Sizler bu ülke için canını, gözünü kırpmadan ortaya koyan çok kıymetli büyüklerimizsiniz.

İyi ki varsınız” diye konuştu. Yaklaşımı nedeniyle Yiğit’e teşekkür eden İzmir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Orhan Aydın da, çözüm için gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Gazilerin bu ülkenin birer değeri olarak görünmesi gerektiğini belirten Aydın, kendileri için politika üretenlere de tüm gaziler adına teşekkür etti. Yiğit gazilere çalışmaları hakkında da bilgi aktardı.Balçova’da Gaziler masası kurulacakBalçova’da Gaziler masası kurulacak

Bu haber ilgini çekebilir ->  Alaçatı’nın Kurtuluşu’nun 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı! 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.