Bakan İzmir’de konuştu

Bakan İzmir’de konuştu
  • 14 Temmuz 2018 13:34

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’e geldi. Bakan Pakdemirli yeni kabinenin kurulmasıyla birlikte ilk kez bakan olarak geldiği kentte Adnan Menderes Havalimanı’nda mini bir miting düzenledi.

Çiçeği burnunda Bakan’a teşkilat mensupları, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Pakdemirli şunları söyledi:

Sizlere cumhurbaşkanın ve meclis başkanının selamlarını getirdim. İzmir’in, Ege’nin evladı Tarım ve Orman Bakanı’nı getirdim.  Yarın 15 Temmuz. Kahpe darbe teşebbüsünün ikinci yıl dönümü. Yine sahalarda birlikte olacağız. Nasıl o gün birlikte olduysak yine beraber olacağız. O gün millet üzerine düşeni yaptı.

PRANGA VURMUŞ PARLAMENTER SİSTEMDEN KURTULDUK
Türkiye 24 Haziran seçimleriyle eski bir devri kapatmış yeni bir devri açmıştır. Türk Milleti’nin bu büyük başarısını ne kadar alkışlasak azdır. Dünyada böyle bir devri kavgasız entrikasız gerçekleştiren çok az devlet vardır. Bu bizim demokrasi olgunluğumuzu gösteriyor. Ellerimize prangayı vurmuş parlamenter sistem artık geride kaldı. Türkiye’nin önünün tıkayan sistemden kurutulmuş olduk ve o sistem tarih arşivlerindeki yerini aldı.  Rahmetli babam ve rahmetli Özal hep söylerdi; 21. yüzyıl Türk asrı olacak. Türkiye ancak bunu başkanlık sitemiyle yapacak’ derlerdi. Eski sistemde nasıldı? Eski sistemde Menderes’i astılar, Özal’ı kuşattılar. Erdoğan’ı darbelerle kuşattılar. Liderimizi teslim ettik mi? 15 Temmuz’da bu millet gereğini yapmıştır. Dünyanın refahından daha fazla pay almamız lazım. Bizi ocu bucu diye böldüler. Yeni sistemde bölünmek yok.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta sağlıklı yaş alma seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.