Arif Çayan, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilçesini anlattı

Arif Çayan, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilçesini anlattı
  • 31 Ağustos 2024 20:41

Bu sene 93. Kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, ilçesinin standını boş gören Foçalı ünlü gazeteci Arif Çayan dayanamadı ve Foça’yı merak eden ziyaretçilere ilçesini anlattı.

93.sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuar etkinlikleri kapsamında il ve ilçe belediyeleri, projelerini, çalışmalarını, yöresel ürünlerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla stantlar kurdu. Belediyeler Sokağı’nda gerçekleşen organizasyonda bir çok belediyenin standı yoğun ilgi görürken, Foça Belediyesi’nin kendisine ayrılan alanda standın boş olması ilginç görüntülere sahne oldu.Arif Çayan, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda ilçesini anlattı

Fuarı ziyaret eden vatandaşlar, bu denli önemli bir organizasyonda, turizmi başta olmak üzere tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken bir belediyenin hiçbir hazırlık yapmamış olmasına şaşırdıklarını ifade etti. Vatandaşlar, yaşanan durumu “Foça standı öksüz kaldı” sözleriyle özetledi.

Ben ilçemi bütün ziyaretçilere anlatırım

Vatandaşlardan gelen tepki üzerine, belediye standında bir sandalyte üzerinde ziyaretçilere Foça’yı anlatan Foçalı ünlü gazeteci Arif Çayan “Saniye Başkan, maaşları ödeyemediği için, sıkıntıda olduğu için uluslararası fuarda Foçayı temsil edemedi galiba. Ama sorun değil, ben bütün gün burada ziyaretçilere, ilçemi, doğasını güzelliklerini anlatırım” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Şuhut’tan Buca’ya hiç sönmeyen “zafer ruhu”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.