AK Partiden CHP’ye zehir zemberek gönderme

AK Partiden CHP’ye zehir zemberek gönderme
  • 20 Nisan 2023 17:02

AK Parti İzmir İl başkanlığında coşkulu katılımla bayramlaşma gerçekleşti.
Bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İzmir Milletvekili adayları, İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı tüm milletvekillerin adına Necip Nasır yaptı.

Milletvekilli Nasır konuşması şöyle; Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar bu davaya gönül veren arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Çok değerli dava arkadaşlarım amaç kutsal ise vazifeyi bitirip teslim etmek, başlamış olmak kadar güzeldir. 5 yıldır sizlerle, dünya lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Değerli dava arkadaşlarım 14 Mayıs’ta birbirinden değerli arkadaşlarıma bu bayrağı teslim edeceğim. Bu yeni bir başlangıçtır. 14 mayısın önemini çok iyi biliyoruz tam bağımsız Türkiye’nin ilanı olacak tüm varlığımız ve benliğimizle daha çok çalışacağız ve zafere ereceğiz. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyor. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

ETRAFIMIZDA PKK SEVİCİLER VAR”

İzmir milletvekili Necip Nasır’ın ardından konuşmasını yapan AK Parti İzmir İl başkanı Bilal Saygılı, ‘Seçimlere kadar sabredersek zafere ulaşacağız. Etrafımızda PKK sevenler var, ama sabredersek zafer bizimdir.”ifadelerini kullandı. Başkan Saygılı’nın konuşması şöyle;
Saygıdeğer ak ailem taze bir il başkanımız olarak bir kısmınız ile ilk kez karşılaşıyorum ancak canla başla çalışıyorsunuz Allah sizden razı olsun. Kiminden selam alırsınız is kokusu gelir, kiminden selam alırsınız mis kokusu gelir. Ben burada hepinizden mis kokusu alıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyfendinin vizyonu doğrultusunda, Türkiye’nin 100. yılını başlattık. Etrafımızda terörist seviciler, PKK seviciler var elbet ama biz bunu görüyoruz. Sabreden zafere ulaşır biz de zafere ulaşacağız. Süreç içerinde geldiğimiz noktaya baktığımızda 20 yıldır, demokratik bir Türkiye’ye geçmiş bulunuyoruz. Gece gündüz sizlerle beraberim 2 saat uyuyarak çalışıyoruz. 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanımızın zaferi ile başlamış olacağız. Hepinizin bayramını mübarek ediyorum Allah yar ve yardımcınmız olsun.

CHP PKK’YI DESTEKLEYEN TAVRIYLA BUNDAN SONRA ÜZERİNDE KARA LEKE TAŞIYACAK”

Bayramlaşma töreninde konuşan eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP’nin HDP ile ittifak yaptığını vurguladı. Pakdemirli CHP’nin üstünde artık bir kara leke olduğunu söylediği. Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin konuşması şöyle;

İzmir’in güzel insanları hemşehrilerim, ak dava arkadaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız iyiki Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşlarısınız. Bugün sizlerin karşısında AK Parti’nin üyesi olarak varım, sayın cumhurbaşkanımız bize bakanlığı uygun gördüler görevimşzş yerine getirdik vee ardından yine sizin karşınızda ak Parti’nin üyesi olarak varım. Oğlum Burak da benimle birlikte şuan tıpkı benim küçüklüğümde olduğu gibi, küçük yaştan beri partiliyim. Bugün kaygılıyım bir çok ittifak var hepsi birşeyler yapacağını söylüyorlar. Ancak çok dikkatli olmak gerek, milllet İttifakı’nın iddia ettiği gibi Türkiye yönetilebilecek bir ülke olsa amenna Türkiye koalisyonlardan çekmiştir, böyle giderse çekecektir. İttifak iyidir ama miras yedi zihniyeti ile olmaz. İnşallah bu millet buna müsade etmeyecektir. Bu partiler elbette ki meşrudur ancak bir tanesi hukuken meşru olsa da vicdanlar da değildir. O da HDP’dir. CHP’de PKK’yı destekleyen tutumla bu kara lekeyi hep taşıyacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet bunların altında biz cumhur ittifakını istediğimiz kadar genişletiriz. Yeter ki devletine vatanına bayrağına hainliği olmasın 14 Mayıs ta evltlarımız için doğru adam doğru zaman demeye varmıyız? Varız Allah sizlerden razı olsun.

Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin İzmir milletvekili listesini eleştirdi. Genel Başkan İnan’ın konuşması şöyle;

Değerli teşkilat mensuplarımız Ramazan ve Kurban bayramı arasında inşallah bir bayramımız olacak o da 14 Mayıs’ta bir kez daha iktidar bayramımız olacak. Bizim en büyük motivasyonumuz bu binadan sayın cumhurbaşkanımızın konuşmasını yansıtmak olacak. Ancak sandıklar çok önemli onlara sahip çıkacağız. Büyük bir demokrasi nöbeti tutacağız. Sonra burada bu coşku ile kutlamaları yapacağız. Tam bağımsız, özgür kendi ayakları üzerinde duran Türkiye için sandıklarda olacağız. Artık kanaatim şudur ki AK Parti’nin İzmir milletvekili listesi ne karşılık Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da 6 saat kaybolduğu sırada hamburgercide hazırladığı liste CHP İzmir listesidir. İttifaka baktığınızda, vekil adaylarına baktığınızda parçalar birleşmiş herşey ortaya çıkmıştır. Kentimize bu rezilliğin yaşatılmasına izin vermeyelim. Rekor bir milletvekili sayısı çıkaralım, çıkaracağımıza şüphem yok.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da ücretsiz kültür-sanat kursları başlıyor

İZMİR’DEN CEKETİMİ KOYSAM KAZANIR ZİHNİYETİME SON VERECEĞİZ”

CHP’nin İzmir’de ‘ceketimi koysam seçilir’ zihniyetinde olduğunu belirten Gençlik ve Spor bakanı Mehmet Kasapoğlu, bu zihniyete son vereceklerini kaydetti. Bakan Kasapoğlu’nun konuşması şöyle; Değerli dava arkadaşlarım, Recep Tayyip Erdoğan’ın yoldaşları sizleri en içten duygularımla selamlıyorum.
Türkiye’nin aydınlık yarınları 21 yıldır dalga dalga nasıl yükseldiyse 14 Mayıs tan sonrada öyle yükselmeye devam edecek. Bir süreçten geçtik 6 Şubat çok ama çok zor bir süreçti kaybettiğimiz canlarımız, evlerini yuvalarını kaybedenler bu büyük acıları büyük bir millet olarak hep birlikte sarmayı başardık. Bu ülkenin yurtları gençlerimize nasıl yuva olduysa depremzede kardeşlerimize de yuva olmaya devam ediyor. Onlarla birlikte sofralarımızı kurduk Ramazan’ın bereketini beraber yaşadık. Ve inşallah bu bayram tüm Türkiye’ye esenlik mutluluk getirsin.
Bir seçim sürecindeyiz önemli bir yol ayrımı, Türkiye’nin kazanımları için yol ayrımı, evet her yer İzmir her yer Recep Tayyip Erdoğan her yer AK Parti. Karaburından Beydağ’a kadar Karabağlar’dan Kiraz’a kadar buradaki coşku her yere yayılacak. İzmir 14 Mayıs’ta öyle bir mesaj verecek ki herkes İzmir’e gıpta ile bakacak, İzmir 14 Mayıs ta CHP için çantada keklik olmadığını gösterecek “ben bu İzmir de ceketimi koysam seçtiririm” diyenlere cevap verecek. 14 Mayıs’ta milli iradenin demokrasinin bayramını kutlayacağız. Çok özveri ile çalışacağımız bir süreç var, her zaman ki gibi beraberliğimize zarar veremeyeceğiz safları sıklaştıracağız. İzmir de ezberleri bozacağız.

Konuşmasın da gelecek yıl gerçekleşecek belediye seçimlerine değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “14 Mayıs’ı bi geçirelim asıl hesaplaşma o zaman olacak, 11 Büyükşehir de ne yaptınız, ne yapmadınız hepsini konuşacağız” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın konuşması şöyle;

Pandemi dönemi hariç hep böyle bol katılımlı bayramlaşmalar düzenledik. Ama bu 14 Mayıs öncesi İl binamıza girişten itibaren gördüğüm coşku bana müjde veriyor. İnşallah Kurban Bayramı’nda da bu salonda biraraya geldiğimizde cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçildiğine şahitlik edeceğiz. Sıra ondan sonra başka bir yere gelecek. Allah’ın izni ile şu virajı alalım asıl hesap ondan sonra asıl balkon konuşması o zaman İzmir’in her ilçesinden ses gelecek ses, 14 Mayıs’tan sorna sizi konuşacağız 11 büyükşehir de yapmadıklarınızı konuşacağız ama hepsi 14 mayıstan sonra, 14 Mayıs’ta çok önemli bir konu var bu ülkeyi yönetebilecek kabiliyette ki kişi kimdir Recep Tayyip Erdoğan mı? Kemal Kılıçdaroğlu mudur? Cumhurbaşkanı adayları icazeti nereden almıştır. Anadolu’dan mı? Amerika Birleşik Devletlerinden mi? Bu millet kukla görmek istemiyor. Bu millet icazeti Anadolu’dan alandan yana olacaktır. Bu millet emperyalistlere, bu ülkeye kukla getirmek isteyenlere 15 temmuzda hakettiği cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs’ta yüreğini ortaya koyacak ve o sandığa gidecek cumhur ittifakına vereceği oyla 14 Mayıs’ta onlara yolu gösterecektir. Biz bu milleti biliyoruz tanıyoruz. Bir tarafta adaylıklar açıklandıktan sorna terör örgütlerinin sevinçle karşıladığı biri, diğer tarafta terörün tam karşısında duran Recep Tayyip Erdoğan, verilecek karar budur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.