Son Toplantıya Onlar da Katıldı

Son Toplantıya Onlar da Katıldı
  • 17 Aralık 2015 11:18

CHP’de gözler il kongresine kilitlenmiş durumda. CHP’li ilçe başkanları, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın ev sahipliğinde bir araya gelerek, il başkanı profili çizmişti.

İlçe başkanları kongreden önce bu gün bir kez daha toplantı. Ev sahibi yeniden Başkan Yıldız olurken toplantı öncesinde dikkat çeken ayrıntı, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıya katılmayan Konak, Dikili, Bayraklı ve Bergama ilçe başkanlarının da katılımı sağlaması oldu.

Toplantıya katılım gösterenler, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Bergama İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz, Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Üreten oldu.

“ORTAK FİKİRDE BİRLEŞMEK ZOR AMA…”

Ev sahibi Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, toplantı öncesi yaptığı açıklamada, toplantının fikir alışverişi yapılarak ortak bir karara alınacağını söyledi. Yıldız, “Şimdi artık yavaş yavaş bir isim ortaya çıkacak. Geçen toplantı da fikir alış verişimizi yapmıştık. Toplantı sonunda geçen sefer olduğu gibi bildireceğiz. Tabi ki herkesin ortak bir fikirde birleşmesi zor. Delegasyonlarımız emekten yana olan partinin tozunu yutmuş bir aday profilini çizdiler. Burada bir rol yok. Herhangi, bir isim buraya çağırabilirdi. Seçilmiş ilçe başkanlarıyız. Temsiliyeti olan arkadaşlarız. Bir ağabeylik görevi sahiplenmiş değilim. Bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOĞUNLUK YÜKSEL’DEN YANA

Toplantı sonrasında ise ilçe başkanlarının kararı ortaya çıktı. Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, nevzat Kavalar’ın yanında olduklarını belirtirken, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, karar belirtmek için örgütüyle görüşeceğini söyledi. Balçova İlçe Başkanı Ayşegül Eryılmaz ve Selçuk İlçe Başkanı Uysal isim vermekten kaçınırken diğer başkanlar, Alaattin Yüksel’in yanında olduklarını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş'te Belediye emekçilerine bayram hediyesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.