Büyükşehir’den Menderes’e: Acilen durdurun!

Büyükşehir’den Menderes’e: Acilen durdurun!
  • 14 Nisan 2016 10:37

Menderes’te çalışmaları süren doğalgaz kazıları Menderes Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi.  İzmirgaz şirketi tarafından yapılan kazılar ilçe belediyesi tarafından kapatıldı. Birçok mahallede ve sokaklarda belediye asfalt döktü, yama yaptı ya da parke taşı döşedi. Doğalgaz’ın Büyükşehir tarafından verilen ruhsat işlemleri sonrasında tüm çalışmalar bitmediği için kabul işlemi de yapılmadı.  Büyükşehir, Menderes Belediyesi’nin kontrol yapılarak kabul edilmeyen alanlarda kapatma işleminin tehlikeye neden olacağını ifade etti. Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe imzalı ilçe belediyesine gönderilen yazıda çalışmaların acilen durdurulması istendi.

Resmi yazıda şu ifadelere yer verildi: “Yapılan denetimlerde görülen, İzmirgaz A.Ş yetkililerinden alınan bilgiye göre ilçenizdeki doğalgaz çalışmalarından sonra İzmirgaz A.Ş’nin yapması gereken ve henüz test aşaması ile servis hatları tamamlanmayan güzergahlarda parke tamirlerinin yapıldığı belirlenmiştir. Bu çalışmalar doğru değildir. İmalatlar tamamlanmadığı için tamir edilen güzergahlarda tekrar kazı yapılması gerekecek, doğalgaz inşaatının tamamlanmamasından dolayı olası bir kaza-güvenlik zafiyeti durumunda sorumluluk tarafınızın olacaktır. Bu nedenle belediyenizce yapılan çalışmaların acilen durdurulması gerekir”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.