Altay’da Koşukavak Harekatı

Altay’da Koşukavak Harekatı
  • 17 Mart 2020 16:21

     GazeteEge

     Teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşuvak ile temasa geçildiğini doğruladı.

Sarı-lacivertli kulüp,  47 yaşındaki teknik adamla Altay Kulübü’nün izni doğrultusunda gelecek dönem için görüşmelerin yapıldığını ve bu görüşmeleri sezon sonunda tekrar değerlendirileceği duyuruldu.

Altay Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise,“Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak’ın Fenerbahçe futbol takımındaki yeni yapılanmada görev almasına dair Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulundan teklif iletilmiş olup, kulübümüz yönetim kurulundan kendilerine yapılan teklif için teşekkür edilmiştir. Yalçın Koşukavak da yetiştiği ve formasını terlettiği Büyük Altay’ı şampiyonluk yarışında son 6 haftada yalnız bırakmak istemeyerek kulübünde kalmak istemiş ve tek hedefinin Altay’ı hak ettiği süper lige çıkartmak olduğunu belirtmiştir. Ülke futbolunun alışılagelmiş transfer süreçlerinin aksine, başından beri kulübümüzle istişare içerisinde olan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz” denildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.