YÜKSEL’DEN DÜZCE SALDIRISINA KINAMA

YÜKSEL’DEN DÜZCE SALDIRISINA KINAMA
  • 28 Mart 2016 10:35

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı.

Açıklamasında “Bu olay, Türkiye’de yaratılan şiddet ortamının cesaretlendirdiği ve cehaletin insan haklarına, düşünce özgürlüğüne galip gelebileceğini düşünen zavallıların gerçekleştirdiği siyasi bir saldırıdır” dedi.  Yüksel açıklamasında şunlara yer verdi

BU İŞİ GERÇEKLEŞTİREN ZAVALLILAR..

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanımız Zekeriya Tozan’ın güpe gündüz üstelik planlanmış bir saldırıya maruz kalması kabul edilebilecek bir durum değildir. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, Türkiye’nin bugün içine sokulduğu şiddet ortamı ve nefret söylemlerinden beslenenlerdir. Bu saldırı, ülkede bize dayatılmaya çalışılan kaos düzeninin ve normalmiş gibi gösterilmeye çalışılan şiddetin ortaya çıkardığı bir sonuçtur. Bu işi gerçekleştiren zavallılar, İnsan haklarına, düşünce özgürlüğüne, fikir zenginliğine şiddetin üstün gelebileceğini düşünen cehalet takımının üyeleridir. Sayın İl Başkanımıza yapılan saldırıyı en ağır biçimde kınıyor, kendisine ve Düzce İl Örgütümüze geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Bu saldırı, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sürekli dile getirdiğimiz ve inşa etmek için çabaladığımız demokrasi, adalet, fikir zenginliği ve insan haklarının hakim olduğu bir Türkiye için yaptığımız çalışmaların, ne kadar doğru ve gerekli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu tür saldırılar, bizleri  bu yolda daha fazla çalışmamız için  kamçılamaktadır. CHP Düzce İl Başkanımızı ve partimizi hedef alan bu tür saldırılara en büyük cevabımız, Türkiye’de huzura, adalete, özgürlüğe ve hoşgörüye dayalı bir yönetim sistemi kurmak için, bildiğimiz yolda daha fazla çalışmak olacaktır.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kırgöz’den Eğitime Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.