Kubilay İçin Koşacaklar

Kubilay İçin Koşacaklar
  • 14 Aralık 2015 09:00

85 yıl önce Menemen’deki kanlı ayaklanmada şehit edilen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ve arkadaşlarının adına bu yıl da anma koşusu düzenlenecek. 23 Aralık 2015’te düzenlenecek anla töreninde gerçekleştirilecek koşu, İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde olacak.

Bu yıl 9. kez gerçekleştirilecek Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu, Türkiye’nin dört bir tarafından başarılı atletleri bir araya getirecek. 10 kilometrelik koşu, Çanakkale asfaltından başlayarak Menemen’deki Şehit Asteğmen Kubilay Anıtı önünde sona erecek. Startı saat 08.00’de verilecek koşu 4 kategoride yapılacak. Toplam 30 bin TL ödüllü yarışmanın son başvuru tarihi ise 22 Aralık 2015 Salı günü olarak belirlendi. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’nda saat 17.00’ye kadar kabul edilecek kayıtlar hakkında ayrıntılı bilginin 0232 293 4213 numaralı telefondan alınabileceği bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.