Ak Parti’ye mi geçecek?

Ak Parti’ye mi geçecek?
  • 7 Kasım 2018 15:24

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, siyaseti bırakıp bırakmayacağı merak konusu oldu. Özellikle Ankara kulislerinde ‘AK Parti’den aday olursa İzmir’de tüm hesaplar değişir’ yönündeki söylentiler, Kocaoğlu’nun başka bir partide siyaseti sürdürüp sürdürmeyeceği akıllara düştü. Bir siyasetçi için ‘AK Parti’ye ya da başka bir partiye geçer mi’ yönündeki söylemlerin ne anlam taşıdığını anlayamadığını belirten Aziz Kocaoğlu, “Hiçbir partiye geçmiyorum, geçmem de. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi’nden de bir rahatsızlığım yok. Ben 4-5 yaşlarımda, çocukluğumda CHP’nin ilçe kurullarında maskot olarak dolaşmış bir adamım ve uzun yıllardır partiden karınca kararınca siyaset yapıyorum. Sadece Adalet ve Kalkınma Partisi değil hiçbir partiye geçme düşüncem yok; ama böyle bir şeyin yakıştırılması bir siyasetçiye, ne anlam ifade eder onu da bilmiyorum” dedi.

 

 

“Ben bu kararı kolay vermedim” 

Belediye başkanlığını bırakma kararı zor verdiğini de paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yolda, izde, pazarda, kafede, nerede görürlerse gelip hiç mi dönüşü olmadığını soruyorlar. Yok. Bu bir karar, bu kararı ben kolay vermedim. Bunun gerekli olduğuna inandım” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta sağlıklı yaş alma seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.