Ak Parti tatilin ardından tam gaz

Ak Parti tatilin ardından tam gaz
  • 28 Ağustos 2018 13:30

 

AK Parti İzmir yönetimi,9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından yerel seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Teşkilatla öncelikli olarak  yerel seçim için yapılması aylar önceden planlanan adayların eğitim çalışması başlayacak.

Uzun süredir İzmir’in yapısına uygun adayları belirlemek için hazırlıklarını sürdüren AK Parti İzmir Teşkilatı,bu kez 8 ilçeden daha fazlasını almak için çalışıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül başkanlığında yönetim kurulu yarın bir toplantı yapacak.

Toplantının hemen ardından potansiyel adaylara ve il ve ilçelerdeki teşkilat mensuplarına eğitim çalışması başlatılacak.

AK Parti İzmir’de, ilan edilecek adaylar diksiyon, halka hitabet,  moda, sosyal medyanın doğru kullanılması, ikili ilişkiler gibi konularda 1 ay eğitim alacak. Eylül’de  başlayacak olan eğitimlerin tamamlanmasının  ardından genel merkez adayları açıklayacak. Parti içinde dargınlık yaşanmaması için ilçelerde tek aday olacak.

Eğitimlerin ardından adaylar açıklanacak

 

Gazete Ege’ye açıklamada bulunan Ak Parti İzmir’in Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fikret  Mısırlı “Adaylarımızı eğitimlerden sonra açıklayacağız.  Bir tarih vermek zor ama beklenenden erken açıklayacağız. Adayların bu süreçte zamanı olması lazım, gerek bizim içimizde vermiş olduğumuz eğitim ve bunun yanı sıra adayların sahada projelerini anlatabilmeleri için bir dizi görüşmeler de yapmasını bekliyoruz.Aday adayları yaratmayacağız.  Tek bir aday çıktığında da herkes onun arkasında kenetlenip, onun başarılı olması için sahada hep beraber hareket edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta sağlıklı yaş alma seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.