“Türkiye yüzyılın seçimini yaptı”

“Türkiye yüzyılın seçimini yaptı”
  • 25 Haziran 2018 14:11
  • A+
    A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın net bir sonuçla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini ve AK Parti’nin seçim zaferini değerlendirdi. Halka teşekkür eden Başkan Şengül, “Halkımız 5 yılın değil yüz yılın seçimini yapmıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın net bir zaferle çıktığı, AK Parti ve Cumhur İttifakının da meclis çoğunluğunu elde ettiği 24 Haziran seçimlerini değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, halkımızın yüz yıllık bir seçim yaptığını söyledi. Başkan Aydın Şengül, “Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye… Biz her zaman halkımıza güvendik, halkımızın ferasetine, her zaman en doğru kararı vereceğine inandık. Halkımız o güvenimizi boşa çıkarmadı.

ÜST AKLIN OYUNUNA GELMEDİ

"Türkiye yüzyılın seçimini yaptı"

Üst aklın Recep Tayyip Erdoğan için ve AK Parti için ‘tamam’ demesine rağmen, halkımız ‘hayır Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti ile devam’ demiştir. Çünkü halkımız şunu biliyordu; bu gelecek 5 yılın seçimi değil, gelecek yüz yılın seçimiydi. Halkımız da gelecek yüz yılın seçimini yaparak, Türkiye’nin yoluna özgür ve bağımsız olarak devam etmek istediğini, artık kimseden emir almak istemediğini yüksek sesle dile getirdi. Biz de halkımıza mahcup olmamak için Reisimizin, partimizin izinde canla başla koşturmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da 400 bin fide toprakla buluşuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.