GÖRECE’DE YENİ BİR YAŞAM KURULUYOR

GÖRECE’DE YENİ BİR YAŞAM KURULUYOR
  • 27 Nisan 2018 13:26

İzmir’de pek çok başarılı projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’deki yeni projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

 

İnşaat sektöründe 2010 yılından bu yana yüksek standartta konut, ticari yapı ve gayrimenkul geliştirme projeleri üreten ve faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Forbest Yapı, Görece projelerinde yatay mimari uygulamalarıyla fark yaratmaya hazırlanıyor.  

 

Projeler hakkında bilgi veren Forbest Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Serbest “Görece bizim için çok önemli çünkü konumu anlamında çok değerli ve doğanın içinde bir bölge.  Bölgede olağanüstü bir değişim ve bu değişimle uzun yıllar sürecek bir değer artışı da söz konusu. Biz de Görece’ye projelerimiz ile büyüme ve gelişme sürecinde öncülük etmeyi planlıyoruz.  Görece projelerimiz doğanın içinde lüks bir yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ’’ diye konuştu. 

 

Yatay Mimarinin En Özel Projeleri Görece’de  

 

Görece projelerinden biri olan Forbest Oliva, kullanıcılarına geleceğe açılan modern, sessiz ve yeşil bir yaşam vadediyor. İki ve en çok üç katlı yapıları ile yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olan Forbest Oliva, kullanıcılarını doğa ile buluşturarak enerjik bir hayata hazırlıyor.  

 

Forbest Oliva, toplam 9.000 m² (1.700 m² +  7.300 m²) alan üzerine konumlandırılmış ve 2 etaptan oluşan bir proje. I.Etap 2 adet blokta 9 adet daireden, II. Etap ise 8 adet blokta 45 adet daireden oluşuyor ve proje toplamda 10 adet Blokta 54 adet daire barındırıyor.  

İçerisinde oldukça geniş sosyal yaşam alanları ve açık-kapalı havuzların da bulunduğu Forbest Oliva projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuyor.  

 

I.Etap satışları tamamlanan ve yaşamın bu etapta başladığı projenin II. Etap teslimleri ise Haziran 2018 olarak planlanıyor. 

 

MUTLU ve SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN NEDEN GÖRECE? 

Çatalkaya Korusunda  Keyifli Bir Yürüyüş Lüksü 

 

Nazar boncuğu ile tanınan Görece doğa dostu bir belde ve akıllı göç alan İzmir’de metropol hayatından sıkılanlar için tam anlamıyla doğru bir tercih. İzmir’in yeni gözdesi olması öngörülen Görece, Çatalkaya Ormanı’nın hemen yanında yer alan, Adnan Menderes Havaalanı, İzmir Fuarı ve Serbest bölgeye yakınlığı, Çeşme, Kuşadası, Gümüldür gibi turizm bölgelerine 20 ila 40 dakika mesafede olması ile oldukça erişilebilir, eşsiz bir bölge. Ayrıca Gaziemir Kipa, İTU Geliştirme Vakfı Koleji, MEF Okulları (MEF International School), Derece Koleji, Görece bölgesinin yakın çevresindeki önemli birimlerden bazıları. Ama Görece’nin en önemli özellikleri bunlarla da sınırlı değil.  Görece, oksijeni bol temiz havası,  gürültü kirliliğinden uzak, temiz toprağı ve suyu ile şehir hayatının en önemli kâbuslarından biri olan radyasyondan uzak bir yaşama ev sahipliği yapıyor. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.