Arslan’dan Soylu’ya Salvo

Arslan’dan Soylu’ya Salvo
  • 30 Aralık 2016 11:30

CHP, kaybedilen ilçelerde uygulayacağı Kardeş İlçe Projesi’ni Menderes’ten başlatmıştı. Proje kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile il yönetimi tam kadro Menderes’e çıkarma yapmıştı.

CHP’nin hayata geçirdiği bu proje sonrası, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, başta Aziz Kocaoğlu olmak üzere CHP İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan ve CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

CHP İzmir İl Başkan yardımcısı Ednan Arslan’ı tanımadığını belirten Menderes Belediye Başkanı Soylu, “Ben tanımıyorum bu beyefendiyi o da atını nallamış koşa koşa gelmiş. Ya sen Menderes’in sorununu nerden bilirsin Menderes’in derdini sıkıntısını nerden bilirisin?  Diyor ki işte ‘Büyükşehir’e hangi yüzle gidecek’.  Şimdi büyükşehir belediye başkanı Ednan Bey mi, Aziz Bey mi? O şimdi bugüne kadar oradan aday olmuş şuradan aday olmuş… Ben onun konuştuklarına hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim kendisini Güzelbahçe Belediye Başkanı’na havale ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Gazete Ege’ye açıklamalarda bulunan Ednan Arslan şunları söyledi:

“Bülent Bey bizi yanlış anlamış. Biz Menderes’e oy istemeye gitmedik. Menderes’in sorunlarını tespit edip, o sorunları çözmeye gittik. Menderes Belediyesi CHP’li bir belediye olmayabilir ancak Büyükşehir Belediyesi kapsamındaki, Eshot, İzbeton İzsu gibi Büyükşehir hizmetlerinden kaynaklanan sorunlara, eksikliklere çözüm bulmak da bizim görevimiz.

Özdere Çukuraltı Sahil Projesi’ne Aziz Kocaoğlu tabii ki destek verecek. Aziz Başkan CHP’li belediyelerin yaptığı projelerde nasıl destek veriyorsa, Menderes’te de Menderes halkının yararına olan çalışmalara destek verecektir.

Bülent Bey’in söylediği gibi bu projeyi iptal ettiren, yıkım kararı çıkaran CHP değildir, Temiz İzmir Derneği’dir. Bu dernek bu tarz faaliyetlerde bulunuyor. Doğrudur, yanlıştır orası tartışılır. Bu derneğin en çok dava açtığı belediyeler de başta Büyükşehir olmak üzere CHP’li belediyelerdir. Temiz İzmir Derneği’nin açtığı davadan dolayı Bülent Bey’in bizi suçlamasını samimi bulmuyorum.

“CHP-AKP AYRIMI YAPMIYORUZ”

Aziz Başkan CHP’li, AKP’li bakmadan Menderes halkı için her türlü desteği sunuyor. Şimdi Özdere Çukuraltı Sahil Projesi’ni hala CHP yaptırmıyor der, Aziz Başkan’la yakın ilişkinizi bozarsanız birlikte nasıl proje yapacaksınız? Biz bunu anlattık ancak Bülent Bey farklı anlamış.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dirençli bir Kemeraltı için denetim iş birliği yolda
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.