Şehit Acısı Aydın’ı da Yaktı

Şehit Acısı Aydın’ı da Yaktı
  • 4 Ocak 2016 11:30

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik devam eden operasyon kapsamında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı, şehit düştü. 6 yıllık uzman çavuş Karabacaklı’nın şehit olduğu haberi bugün saat 02.00 sıralarında, Karacasu ilçesi Cumaönü Mahallesi’nde yaşayan ve bir firmada süt toplama işi yapan babası 50 yaşındaki Avni Karabacaklı ve ev kadını annesi 52 yaşındaki Meryem Karabacaklı ile Karacasu Belediyesi’nde işçi kardeşi Kemal Karabacaklı’ya Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan gelen askerler tarafından verildi.

Acı haberi alınca fenalaşan şehit babası Avni Karabacaklı ve annesi Meryem Karacaklı’ya evin önünde hazır bekletilen 112 ambulansındaki sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Geçen 15 Ağustos’ta evlendiği belirtilen şehit Karabacaklı’nın eşi Gülşah Karabacaklı’nın ise yaşadığı Ankara’da acı haberin verildiği ifade edildi. 6 gün önce geçici görevle Ankara’daki birliğinden Diyarbakır’ın halen sokağa çıkma yasağının devam eden ilçesi Sur’a gönderilen Kenan Karabacaklı’nın cenazesinin bugün Diyarbakır’daki tören ardından, hava koşulları uygun olursa önce Denizli Çardak Havalimanı’na getirileceği, buradan da toprağa verilmek üzere memleketi olan Aydın’ın Karacasu İlçesi’ne gönderileceği bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayındır'da İrem Derici Rüzgarı Esti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.