Kılıçdaroğlu’ndan İzmir mesajı: Hazmedemiyorlar

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir mesajı: Hazmedemiyorlar
  • 8 Kasım 2016 15:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, CHP PM bildirisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Kılıçdaroğlu konuşmasında İzmir’e de değindi. Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan FETö operasyonuna değindi.

“İZMİR’İ BIRAKIN ANKARA VE İSTANBUL’A BAKIN”

Kılıçdaroğlu, ” Üçüncü terör örgütü Fethullah Gülen. Yere göğe sığdıramıyorlardı. FETÖ’ye dediler ne istedin de vermedik. Düşünün taşeron işçisi kadro istedi vermediler, onlara 17 üniversite verdiler. Ankara’yı parsel parsel verdiler bunlara. Bu Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin parsel parsel cemaate verdikleri arsalar nerede. Onun hesabını sormamız lazım.

Dün havuz medyasında bir başlık; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ operasyonu. Olay ne her yere bir yazı gitmiş. Yahu kardeşim bir operasyon yapacaksanız bakın İstanbul orada duruyor, Ankara orada duruyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hazmedemiyorlar. Çünkü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kredi notu Türkiye’nin kredi notundan yüksek.” dedi.

O ZİYARETİ ANLATTI

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günelrde geldiği İzmir’de 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi Boğaziçi Köprüsü üzerinde linç edilen Hava Harp Okulu öğrencisi Murat Tekin’in ailesini ziyaret etmişti. O ziyaretle ilgili grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

“Murat Tekin, linç edilerek öldürülen öğrencimiz. Hiç kimse gitmemiş evine… Yoksul halk çocukları, Yalova’dan bindiriyorlar araçlara. Gencecik filiz gibi 2. sınıf Hava Kuvvetleri öğrencisi. Babası morga gidiyor, ambulans istedim vermediler diyor. İzmir’de cenazesini kılmak istedik, cenazesini kılmadılar diyor. Aldım köyüne götürdüm defnettim. Mezarına da bir şey yazmadım. Benim oğlum şehittir ve bu kabul edilene kadar o mezara bir şey yazmayacağım diyor. İnsanlığımız kaybedecek noktaya geldik. Müslüman bir ülkede bir Müslüman’ın cenaze namazı kılınamaz hale geldi.”

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dirençli bir Kemeraltı için denetim iş birliği yolda
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.