Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor
  • 23 Ekim 2024 09:56

‘İstikbal Caddesi Yenileniyor’

Güzelbahçe Belediyesi, 2 kilometre uzunluğundaki İstikbal caddesini yeniliyor. Başkan Günay, “Bir sözümüz daha yerine getirdik” diye konuştu.

31 Mart Yerel Seçimlerde Güzelbahçe Belediye Başkanı Seçilen Mustafa Günay, görevi geldiği ilk günden beri İzmir’de fark yaratmaya devam ediyor. Seçim bildirgesinde yer alan İstikbal Caddesi yenileme projesi başladı.

Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

‘Bir sözümüzü daha gerçekleştiriyoruz’

Güzelbahçe Belediye Başkanlığına seçildiği günden itibaren projelerini hayata geçirmeye başlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçim vaatlerinden biri olan İstikbal Caddesi projesinin çalışmalarını başlattı. Güzelbahçe’nin önemli ve işlek caddelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Günay, “Bu caddemiz bizim için önem arz ediyor. Bu yol güzergâhında Güzelbahçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü var. Belediye binamız, Fen ve Temizlik işleri müdürlüklerimiz bu cadde üzerinden Güzelbahçelilere hizmet sağlıyoruz. Bizim için büyük önem arz eden bir cadde. Fiziki şartları yürüyüş ve bisiklet kullanmaya elverişli değildi. Biz de seçimde bu yolda yaya ve bisiklet yolu yapacağımızın sözünü vermiştik. Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Dört şeritli olan bu yolumuzun sağ ve soldan birer şeridini yaya ve bisiklet yoluna ayırıp, araçlar için tek gidiş geliş yapacağız. Ayrıca peyzaj düzenlemesi yapılarak yüzden fazla manolya ağacı ile istikbal caddesi şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

‘6 Ayda 12 Proje yapıldı’

Her söylediklerini hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Günay, “ Mazbatamızı aldık, sahil projemize kepçelerle girdik. O günden bugüne 180 gün geçti. Biz bu süreçte 12 projemizi tamamladık, bazıları devam ediyor. Seçim bildirgemizde 24 adet proje vardı. Bunların yarısını 180 gün içerisinde tamamladık. Bu büyük bir özveri ve ekip işidir. Biz inandık ekibimizle bu projeleri tıkır tıkır hayata geçiriyoruz. Seçim bildirgemizde olmayıp da yapmış olduğumuz birçok proje ve çalışmada var. Aslında biz bir seçim bildirgesini bitirdik, yenisini yapıyoruz. Güzelbahçe hak ettiği hizmeti alması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Güzelbahçe yarımadanın kapısı, burası geçilen bir yer değil gezilip görülmesi ve yapılan hizmetlerin direk halka yönelik olduğunu bilinmesini isteriz. Biz her şeyimizi halk için halkla beraber yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Işık: “Siz muhtarlarımızla güçlüyüz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.