Bornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor

Bornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor
  • 19 Eylül 2024 10:40

Bornova Belediyesi’nin Kış Dönemi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları için kayıtlar başladı. Kurslar, sadece hobi amaçlı değil, aynı zamanda vatandaşların yeni beceriler edinmesine de olanak tanıyacak. Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenecek kurslar, Bornova’nın sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak.

24 Eylül’e kadar kurs.bornova.bel.tr adresi üzerinden online kayıt yapılabilecek olan kurslar, geniş bir yaş aralığına hitap ediyor. Toplam 23 farklı branşta, 5 yaştan 99 yaşına kadar vatandaşların ilgisini çekecek kurs seçenekleri sunuluyor. Dersler ise 30 Eylül 2024’te başlayıp, 30 Mayıs 2025’te sona erecek.

Bornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor

23 farklı branşta 400 sınıf açılacak

 

Bornova Belediyesi, kurslara yaklaşık 400 sınıfla kapılarını açacak. Bağlama, gitar, piyano gibi müzik kurslarından seramik, resim, el sanatları ve fotoğrafçılık gibi sanatsal beceri kurslarına kadar birçok farklı dalda eğitimler verilecek.

 

Başkan Eşki: “Herkese uygun bir kursumuz var”

 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, her yaştan Bornovalının sosyal, sanatsal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunacak çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, “Kurslarımızla Bornovalıların hem yeteneklerini geliştirmelerini hem de sosyal bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Kurslarımız, sadece çocuklara değil, yetişkinlere ve yaşlılara da hitap eden geniş bir yelpazede sunulacak. Devamlılığı ve disiplini sağlamak adına 8.5 aylık kış dönemi için toplam 500 TL ile 1.000 TL arasında değişen sembolik kurs ücretleri belirledik. Bu rakamlar özel kurs merkezlerine aylık olarak ödenen ücretlerin bile çok altında” diye konuştu.

 Bornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor  

 MERKEZLERE GÖRE BRANŞLAR

 

Kurslar, Bornova genelindeki çeşitli merkezlerde düzenlenecek. Kurs merkezleri ve açılacak kurslar şöyle:

 

Hobi ve Beceri Edindirme Kurs Merkezi: Bağlama, Gitar, Elektro Gitar, Piyano, Keman, Ritim/Vurmalı Çalgılar, Çocuk Korosu, Kadın Korosu, Çalgı Yapım Atölyesi, Bendir, Halk Oyunları, Bale, Modern Dans, Latin Dansları, Zumba, Seramik, Resim, El Sanatları, Fotoğrafçılık, Satranç, Akıl OyunlarıBornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor

Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri: Bağlama, Gitar,  Piyano, Keman, Kadın Korosu,  Ritim/ Vurmalı Çalgılar, Çocuk Korosu, Kanun

Halk Oyunları, Bale, Zumba, Seramik, Resim, El Sanatları, Satranç, Takı tasarım

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sağlıkçılar'dan İl Sağlık Müdürlüğüne uyarı

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi: Bağlama, Gitar,  Piyano, Keman, STK THM Korosu,  Çocuk Korosu, Halk Oyunları, Bale, Zumba

Seramik, Resim, El Sanatları, Satranç, Takı TasarımBornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor

Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi: Bağlama,  Piyano, Keman, Satranç, Çocuk Korosu, Ritim

Doğanlar Prof.Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi: Gitar, El Sanatları, Satranç, Takı Tasarım

Naldöken Kültür Merkezi: Satranç, Keman, Çocuk Korosu, Resim

Pınarbaşı Kültür Merkezi: Bağlama, Gitar,  Keman,  Çocuk Korosu,

Resim, El Sanatları, Satranç, Takı tasarım

Cumhuriyet Evi: Piyano, Kanun, Ritim/Vurmalı Çalgılar, Gitar, Elektro Gitar

Şehit Kara Pilot Mehmet İlker Karaman Sosyal Tesisleri: Zumba, Halk Oyunları, Ritim, Modern Dans

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.