Demokrasi Çelengi Bırakacak

Demokrasi Çelengi Bırakacak
  • 17 Temmuz 2016 11:15

5 Temmuz’da yaşanan kalkışma sonrası TBMM’de grubu bulunan dört siyasi partinin darbe girişimine karşı ortak bildiriye imza atmasının ardından İzmir’de CHP’li gençler, rakip siyasi partilerin gençlerine çağrıda bulundu.

CHP Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse, “Bugünlerde ülkemizin demokrasisine yapılan darbe girişimine CHP gençliği olarak sessiz kalmayacağımızı önemle duyuyurum. Her türlü siyasi yapının üzerinde gördüğümüz meclisimizde parti gruplarımızın da uzlaştığı demokrasimizi korumak, dahili ve harici bedhahlara karşı durmak biz gençliğe bırakılan en temel görevdir. Bu sebeplerle İzmir’imizde bulunan tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının gençlik örgütleri ve temsilcilerini, öğrenci topluluklarını, İzmirli tüm genç arkadaşlarımızı üzerimizde hiçbir siyasi sembol taşımadan ve üzerinde sadece “demokrasi” yazan çelengimizi 19 Temmuz Salı günü saat 18.00 cumnuriyet Meydanı’nda atamazın huzuruna takdim etmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.