Balejim kapılarını açıyor

Balejim kapılarını açıyor
  • 5 Ağustos 2023 12:03

Uluslararası eğitim veren, yurtiçi ve yurtdışı yarışmalara katılan, İzmir’de 17 yıldır, Bale denilinca akıllara ilk gelen Balejim yeni dönemde de kapılarını açıyor.Balejim kapılarını açıyor
Profesyonel anlamda eğitim veren Balejim Bale, Dans, Jimnastik, Resim, Drama, Müzik ve Oyun grubu bölümleri ile çocukların hem sosyal hemde bedensel olarak aktif olması için uzun yıllardır eğitim veriyor.
Yıllardır binlerece öğrenciye eğitim veren ve mezun eden Balejim, küçük bedenleri canlandırmak, güçlendirmek ve disipline etmek için, sanatın kollarında müziğin ritminde, duyan, hisseden, yepyeni bir kişilik yaratmak için Bale ve Jimnastiği aynı çatının altında bir araya getirdi.
MEB ONAYLI DİPLOMA İLE BALE ÖĞRETMENİ OLMAK İÇİN
Balejim uzman kadrosu ile gerçekleştirdiği eğitimlerinin yanı sıra, Sofya Üniversitesi Bale sanatları Bölümü – Vaganova Derece Sınavı ile uluslararası bale sınavı yetkilisi olup, öğrencilerini bu sınavlara hazırlıyor. Uluslararası anlaşmalar gereğince, London College of Music, Sofya Müzik Akademisi Bale Sanatları Bölümü (NMA) sertifika programlarını veriyor. Keman, Piyano, Gitar, Resim, Solfej, Dans bölümlerini bitiren Balejim öğrencileri MEB onaylı diplomalarını alıyor, bale öğretmenliği yapabiliyor.
Kusursuz eğitiminin yanı sıra Balejim, mesleki seminerler, work shoplar, derece sınavları, yarışmalar, festivaller ve yurtdışı eğitim programları düzenliyor.
ERKEN KAYIT FIRSATLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Profesyonel kadrosu ile yeni dönemde Karşıyaka’ da da hizmet vermeye devam eden Balejim’in ekren kayıt fırsatlarından yaralanmak için son gün 10 Ağustos.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta sağlıklı yaş alma seferberliği
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.