İzmir – Selanik hattı yakında…

İzmir – Selanik hattı yakında…
  • 30 Mayıs 2019 16:35
  • A+
    A-

İzmir ile Selanik arasına feribot hattı yapılmak üzere çalışma başlatan Yunan Levante Ferries Denizcilik şirketi, sefer planlarıyla ilgili İzmirli turizmcileri bilgilendirmek üzere Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsilciliği’nde toplantı düzenledi.

Levante Ferries Denizcilik Proje Danışmanı Michalis Triantafyllidis ise İzmirlilerin, bu gemiye ve seferlere destek verdiğini ve bekleyiş içinde olduklarını ifade etti.

Seferi yapacak geminin özellikleri ve sefer saatleri hakkında bilgi veren Triantafyllidis, “Seferi yapacak gemi 170 metre uzunluğunda. 60-65 tır, 300 binek araba ve 800 kişilik kapasiteye sahip olacak. Haftada 3 gün karşılıklı seferlerin yapılacağı gemi, akşam 20.00’de İzmir’den hareket edecek, en geç sabah saat 10.00’da Selanik’e varmış olacak. Gemi devamlı gece seyahati yapacak. Geminin içerisinde restoran ve kafeterya da bulunacak” dedi.

İzmir - Selanik hattı yakında...

Amaçlarının söz konusu hattı kullanacak yolcuların, tır şoförlerinin ve yurt dışında yaşayan Türklerin kısa sürede ulaşımlarını sağlamak olduğunu belirten Triantafyllidis, seferlerin ekim ayının sonunda başlamasının öngörüldüğünü, İzmir ve Kuzey Yunanistan’da faaliyet gösteren turizm acentelerinin bu konuda iş birliği yapması gerektiğini vurguladı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Efes Selçuklu çocuklar kışı sporla geçiriyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.