3 bakanla proje zirvesi!

3 bakanla proje zirvesi!
  • 19 Nisan 2016 18:29

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kısa bir süre önce gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerine bir yenisini eklemiş ve İzmir’den 15 kişilik bir ekiple Ankara’ya gitmişti. Görüşmelerine sabah saatlerinde başlayan başkan Kocaoğlu çalışmalarını bitirdi.  Kocaoğlu bakanlıklarda İzmir’in projeleri başta olmak üzere bekleyen onaylar ve önemli konuları masaya yatırdı.

İzmir heyeti, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yla bir araya geldi.

3 bakanla proje zirvesi!

Ankara’daki görüşmelerde başta Karşıyaka Yamanlar’a yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine Orman Bakanlığı’nın vereceği onay, Körfez ÇED kararı için gereken son rapor onayı, ulaşım projeleri, metro, konut ve kentsel dönüşüm çalışmaları başta olmak üzere birçok konu gündeme geldi.

Kocaoğlu ve ekibi görüşmelerden memnun ayrılırken taleplerinin değerlendirilerek hızlı bir şekilde karara bağlanması gerektiğini ifade etti. Bakanlar ise İzmir’in talepleri için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı'da yol yenileme seferberliği sürüyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.