İzmir yeni çocuk yöneticilerini seçti

İzmir yeni çocuk yöneticilerini seçti
  • 30 Kasım 2019 13:06

    İzmir Kent Konseyi Çocuk Meclisi yeni başkanını ve yürütme kuruluüyelerini seçti. Y eni ekip İzmir’in “çocuk dostu kent” olması için çalışacak.  

İzmir yeni çocuk yöneticilerini seçti

 

İzmir’in yeni çocuk yöneticileri belli oldu. 10 adayın yarıştığı Kent Konseyi Çocuk Meclisi 11. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Kuzey Tunay, başkanlık koltuğuna oturmaya hak kazandı. Seçimde ayrıca Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri de belirlendi.  

 

Yeni yürütme kurulu üyeleri şöyle sıralandı: Beliz Akkaya, Dila Aydın, Gülsüm Azra Erdem, İrem Mumcu, Ateş Kara, Deniz Daşlı, Ezgi Nehir Güler, Zübeyde Naz Elçi, Çağan Karatay, Defne Polat, Eda Yılmazoğlu, Yağmur Akyüz, Dila Uzun ve Kemal Onat Öztürk seçilirken, yedek üyelikler Melih Türkan, Güniz Kaya, Caner Umut Kazan, Cansu Serpen, Çınar Certel, Can Birgeoğlu. 

İzmir yeni çocuk yöneticilerini seçti 

Çocuk Meclisi üyeleri İzmir’in “Çocuk Dostu Kent” olması, çocuklara yönelik bir bilim merkezi kurulması, okullardaki fiziksel koşulların iyileştirilmesi gibi projeler üzerine çalışacak. Ayrıca Çocuk Meclisi ekoloji ve iklim alanında farkındalık yaratmak adına çeşitli çalışmalar da yürütecek. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.