Zeytinalanı Semt Evi Eğitimlerine Devam Ediyor

Zeytinalanı Semt Evi Eğitimlerine Devam Ediyor
  • 1 Nisan 2016 08:20
Urla Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında açılan Zeytinalanı Semt Evi’nde kadınlar ve çocuklar için kurslar ve eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Sekiz aydır devam eden kurslarda kadınlar ve çocuklar, el sanatları, takı tasarım, geri dönüşüm atölyesi, ingilizce, resim ve ahşap boyama eğitimlerini alarak hem meslek ediniyorlar hem de sosyal hayata katılmış oluyorlar.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da Semt Evini sık sık ziyaret ederek Urla’nın becerikli kadınlarıyla bir araya geliyor. Zeytinalan Semt Evine giderek tüm kadınlarla teker teker ilgilenen Başkan, semt evinin şartlarının daha iyi hale getirilmesi için talepleri dinledi. Kadınlar, Semt Evi’nde mutlu olduklarını dile getirdiler.
Zeytinalanı Semt Evi Eğitimlerine Devam Ediyor
“SİZ NE İSTERSENİZ O OLACAK”
Kadınların sosyal alanda her zaman daha aktif olmasını vurgulayan Başkan Sibel Uyar ise; “Burası sizin eviniz. Kadın kadının kardeşidir. Bende sizin kardeşinizim. Siz ne isterseniz o olacak. Sadece kurs ve eğitim zamanları değil canınız ne zaman sıkılırsa çıkın Semt Evine gelin” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Sosyal ve Yardımlaşma faaliyetlerinin daha ulaşabilir bir hal kazandığı Semt Evinde ihtiyaç sahipleri için açılan “Sosyal Market” sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar, beğendikleri kıyafetleri ve eşyaları alabiliyorlar.
Semt evi ziyaretinden sonrada evin karşısındaki parka geçen Başkan Uyar vatandaşlarla sohbet ederek, mahallelinin isteklerini dinledi.
Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.