YÜKSEL ” BU PİKNİK BİR İZMİR BULUŞMASI OLACAK”

YÜKSEL ” BU PİKNİK BİR İZMİR BULUŞMASI OLACAK”
  • 12 Mayıs 2016 12:33

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 15 Mayıs Pazar günü, Gaziemir Sarnıç piknik alanında gerçekleştireceği  ve herkese açık olan, ücretsiz piknik etkinliği ile hem üyelerine, hem de pikniğe katılacak İzmirlilere moral vermeye hazırlanıyor.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, 15 yıl önce yine   il başkanı olduğu dönemde ilkini gerçekleştirdiği organizasyonu, yıllar sonra yeniden hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek ” Bu piknik zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, kimsenin memleketine, inanışına, etnik kökenine bakmadan tüm İzmir’in davetli olduğu, moral toplayacağımız, birlik ve dayanışmayı doyasıya yaşayacağımız bir İzmir buluşması olacak. Bunun için çok heyecanlıyız”  diyerek, şunları ifade etti.

SAZINI, SARMANI, KOMŞUNU AL GEL.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Piknik organizasyonumuza tüm İzmirli vatandaşlarımız davetlidir. Yıllar önce gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu yeniden gerçekleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Yine o zamanki sloganımızı da kullanarak   “Eşini,Dostunu- Sazını, Sarmanı Al Gel” çağrısıyla herkesi davet ediyoruz. Üyelerimizden sadece kendi aileleriyle değil, apartmanındaki,sokağındaki komşusunu da, esnafını da alarak pikniğe gelmelerini bekliyoruz. Elbette ki bu organizasyonda en büyük amacımız, bu günlerde insanlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu morali vatandaşlarımıza verebilmek ve birlik duygusunu yeniden yaşatmak. Bu piknik zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, kimsenin memleketine, inanışına, etnik kökenine bakmadan tüm İzmir’in davetli olduğu, moral toplayacağımız, birlik ve barışı doyasıya yaşayacağımız bir İzmir buluşması olacak. Onun içinde bu organizasyona katılımları sadece üyelerimizle sınırlı tutmadık ve moral bulmak, huzur içinde çocuklarıyla bir hafta sonu geçirmek, stresten uzak dost sohbetleriyle buluşmak isteyen herkese açık bir hale getirdik.

PİKNİK ÜCRETSİZ OLACAK

15 Mayıs Pazar günü Gaziemir Sarnıç piknik alanında, sabah 09.00’dan itibaren gerçekleştirilecek organizasyona ilişkin bilgiler veren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, pikniğe  5 binden fazla  kişinin katılımını beklediklerini belirterek ” Pikniğe katılacak misafirlerimizden, yıllar önce yaptığımızda 1’er lira ücret almıştık. Ancak bu kez pikniğimize katılacak vatandaşlarımızdan ücret almayacağız. Herkes ailesiyle, komşusuyla, arkadaşlarıyla birlikte gelirken  kendi yiyeceklerini ve malzemelerini yanında getirecek. Elbette piknik alanında kurulacak standlarda kadın ve gençlik kollarımızda ihtiyacı olanlara satışlar yapacak.  Pikniğin duyurusu için 5 bin afiş, bin adette ayaklı banner yaptırdık. Merkezi yerlerdeki caddelere ve köprülere asılmak üzere 100 adet pankart hazırlattık. O gün piknik alnına gelecek üyelerimize, vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sürprizlerimiz, yapacağımız çekilişlerle hediyelerimiz olacak. Bu organizasyonda bizim için en önemli olan şey, katılan tüm insanlarımızın aileleriyle, dostlarıyla hatta ilk kez tanışacakları insanlarla güzel ve mutlu bir gün geçirmeleri. Bu türden etkinliklerle vatandaşlarımıza yeniden birlik, barış ve huzur ortamlarını yaşatmak istiyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.