Yücel’den ilçe başkanlarına seçim talimatları…

Yücel’den ilçe başkanlarına seçim talimatları…
  • 30 Ocak 2019 15:58

Gazete Ege / Selcan Şerifaki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel partisinin ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.  Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla önümüzdeki günlerde başlayacak olan seçim çalışmalarını, neler yapılacağını, ilçedeki çalışmaların neler olacağını masaya yatırdı.

 

KÜSKÜN ADAYLARLA BİR ARAYA GELİNMESİNİ İSTEDİ

Yücel’in ilçe başkanlarıyla toplantıda ele aldığı öğrenilen bir diğer konu da aday gösterilmeyenlerin, kırgın ve küskün olanların parti yetkilileri ve adaylar tarafından kucaklanarak, seçim çalışmalarına dahil edilmesi hakkında oldu. Yücel’in ilçe başkanlarından aday adaylarıyla bir araya gelinmesi ve kırgın olanların gönlünün alınmasını istediği belirtildi.

2 ŞUBAT’A KADAR  HAZIR OLMALARI İSTENDİ

Toplantıda gündeme gelen bir diğer konunun da tüm ilçelerin 2 Şubat tarihine kadar seçim koordinasyon ofislerinden araç giydirmelerine kadar tüm hazırlıklarını bir an önce tamamlamaları hakkında olduğu kaydedildi.

YÜCEL VE SOYER YARIN ANITKABİR’DE OLACAK

Önümüzdeki günlerde partisinin İzmir milletvekilleriyle de toplantı yapacak olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın Büyükşehir adayı Tunç Soyer ile  Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret edeceklerini, isteyen ilçe başkanlarının  ve başkan adaylarının da kendilerine eşlik edebileceğini söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.