YÜCEL’DEN 2020 MESAJI

YÜCEL’DEN 2020 MESAJI
  • 31 Aralık 2019 14:32

“HATALAR TEKRARLANMASIN ÖNCELİK İNSAN OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yayınladığı yeni yıl mesajıyla İzmirlilerin yeni yılını kutladı. Yücel mesajında, 2019’da yaşanan israf, şiddet ve krizlerin  2020 yılında yaşanmaması dileğinde bulundu. Yücel mesajında şunlara yer verdi.

Değerli İzmirli hemşerilerim,

2019 yılını geride bırakırken yeni bir yıla yeni umutlarla  birlikte giriyoruz. 2019 yılı ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz, ekonomik ve siyasi açıdan vatandaşlarımızı da üzen ve zor durumda bırakan bir çok tartışmayla geçti.

Ülkeyi yönetenlerin önceliğinin insan olmaması ve belli grupların memnuniyeti için çalışması maalesef ki, 2019 yılında ülkemizin ve milletimizin büyük sıkıntılar yaşamasına sebep oldu.

Hepimizin malumu olan israf, kriz ve şiddetin ülke gündeminde sürekli yer almasına sebep olan icraatlar,  hem içerde hem dışarıda Türkiye’yi zor durumlarda bıraktı. 2019 yılını geride bırakırken umuyorum ki, iktidarda olanlar geçen yılda yaptıkları hatalar ve yanlışlardan ders çıkartarak, 2020’nin milletimiz için daha yaşanır bir yıl olmasına katkı koyarlar.

Bizler 31 Mart’ta halkımızın bize verdiği mesajı doğru almış ve yine halkımızın verdiği yetkiyi İzmir’de olduğu gibi, vatandaşın mutluluğu, geleceği ve yüzünün gülmesi için kullanmaya devam eden bir siyasi anlayışının temsilcileri olarak, 2020 yılında da insanı ve hizmeti ilk sıraya koyarak İzmir ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Çocuklarımızın çocukluklarını oyunlarıyla, kahkahalarıyla ve özgürce yaşayabilecekleri, kadınlarımızın şiddetten ve ayrımcılıktan uzak güvenli bir toplumda mücadelelerine devam edebilmesi, gençlerimizin istihdam sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kendilerini özgürce ifade edebilecekleri ortamlara kavuşmaları,işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve tüm insanlarımızın adil ve özgür bir Türkiye özlemlerinin gerçekleşmesi için tüm örgütümüzle birlikte canla başla çalışmaya ve mücadele vermeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Yeni umutlarla yeni bir yıla girerken,tüm vatandaşlarımızın kendileri, aileleri ve ülkeleri için beklentilerinin gerçek olacağı, Türkiye’de yaşanan sıkıntılara el birliği ile son verebileceğimiz,  barış, kardeşlik ve huzur içinde geçireceğimiz yeni bir yıl dileklerimle, başta İzmirli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın yeni yılını kutlarım.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.