“Yolumuzdan dönmeyeceğiz”

“Yolumuzdan dönmeyeceğiz”
  • 9 Haziran 2016 11:00

Son günlerde artan terör olaylarını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bir sindirme politikası izleniyor. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması, dünyada barışın,  ülkede barışın tesisi için uğraşıyoruz,  didiniyoruz, siyaset yapıyoruz. Bu yoldan dönmeyeceğiz, kimse de döndüremez” şeklinde konuştu.

“Yolumuzdan dönmeyeceğiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, son günlerde yaşanan terör olayları ile İstanbul’da şehit cenazesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “mermili saldırıyı” kınadı. CHP İl Başkanlığı’nın Bayraklı Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Atatürk ilkelerinin savunucusu, Türkiye’nin en köklü partisi CHP’ye karşı bir saldırı düzenlendiğini belirterek, “Bu il başkanlarımıza,  ilçe başkanlarımıza ve genel başkanımıza yapılmaktadır.  Burada hiç kimse sokağa çıkmasın, fikrini beyan etmesin, kimse protesto yapmasın, her şeye AKP karar versin, 79 milyon insan da alkışlasın diye sindirme politikası izlenmektedir.  Gittikleri yol,  yol değil.  Yaptıkları iş,  iş değil. Gündem değiştirmeye çalıştıkları konular konu değil” diye konuştu.

Sağ olduğumuz müddetçe..

Ülkeyi ve insanları sevdiklerini, rant ve çıkar ilişkisi için siyaset yapmadıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim geri plan hesaplarımız yok.  Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için dünyada barışın,  ülkede barışın tesisi için uğraşıyoruz;  didiniyoruz,  siyaset yapıyoruz.  Bu yoldan da dönmeyeceğiz.  Kimse de döndüremez. İnsan haklarını Türkiye’nin gündeminden kaldırıp diktatörlüğü getirmeye çalışanlara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları dur diyecektir. Biz de sağ olduğumuz müddetçe buna karşı mücadelemizi vereceğiz.”

“Yolumuzdan dönmeyeceğiz”

Siyaset yapanlar sorumluluğunu bilsin

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel de İstanbul Vezneciler’de düzenlenen terör saldırısında şehit olan polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu saldırının failleri, şehit cenazelerinde düzenledikleri provokasyonlarla bir siyasi kazanç elde etmeye çalışmaktadır. Cenaze namazında siyasi provokasyon yapacak kadar alçalan, bu yolla şehit cenazelerini bile bölerek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye çalışan zihniyet amacına ulaşamayacaktır. Saldırıdan sonra Genel Başkanımız büyük bir olgunlukla tüm siyasi partileri ortak tavır almaya çağırdı. Bizler ülkemizi seviyoruz.  Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yolda ‘yurtta barış,  dünyada barışı’ bir kez daha haykırıyoruz. Gelin siyaset yapanlar sorumluluğunuzu bilin,  gelin birlikte olalım!”

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ

Sosyal medya hesabında Davutoğlu’nun ilçedeki billboardlarda bulunan fotoğraflarının altına hakaret içeren sözler yazdığı iddiasıyla yargılanan Uçman da, “Düşük profilli başbakan, düşük profilli yargı, düşük profilli bürokratlar yaratıldıktan sonra şimdi de düşük profilli gençler yaratılmak isteniyor. Biz Kuva-i Milliye ruhuna sahip olan gençler olarak bu baskı ve sindirmelere boyun eğmeyiz. Yargı çağırdığında gelir ifademizi veririz” diye konuştu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ise, “ Belki hiçbir şey yolunda gitmeyecek ama kimse de bizi bu yoldan döndüremeyecek çünkü biz cumhuriyetin gençleriyiz” açıklamasında bulundu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.